Ingezonden persbericht

Na lunch of diner door een priv-chauffeur thuisgebracht worden


After Dinner Service door Easy Way priv-chauffeurs

BREDA, 20050317 -- De Alliance Gastronomique introduceert de 'After Dinner Service'. Een priv-chauffeur brengt de gast na lunch of diner in diens eigen auto naar elke gewenste bestemming binnen Nederland, tegen n en hetzelfde tarief. Hiervoor is een exclusieve samenwerking aangegaan met Easy Way.


"Wij hebben voor deze samenwerking gekozen, niet alleen om onze gasten nog meer service en gemak te bieden, maar ook met het oog op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Nu kunnen ook de Bob's genieten van onze met zorg gekozen wijn-/spijscombinaties", licht voorzitter Didi Whitlau toe.

De gast betaalt voor de priv-chauffeur, ongeacht de eindbestemming, 92,50 exclusief BTW. Dit geldt alleen voor een bezoek aan een Nederlands Alliance-restaurant en een eindbestemming binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De reservering kan telefonisch bij Easy Way worden gemaakt of via de speciaal hiervoor gecreerde website www.afterdinnerservice.nl . De minimale reserveringstijd bedraagt n werkdag. Het tarief voor een After Dinner Service vanaf een Alliance-restaurant in Belgi is op aanvraag.

Easy Way B.V. is gespecialiseerd in het op afroepbasis leveren van studenten priv-chauffeurs. Veertien jaar geleden verhuurden twee studenten zich onder deze naam als afroepbare directiechauffeurs aan het bedrijfsleven. Inmiddels telt het bedrijf ruim 900 chauffeurs in Nederland waarmee een landelijke dekking gewaarborgd is.

De Alliance-restaurants bevinden zich van Friesland tot Zeeland en van Zuid-Limburg tot in Noord-Holland. Een uitgelezen mogelijkheid om nu eens in dat ver van huis gelegen Alliance-restaurant af te spreken waarna men veilig wordt thuisgebracht.

Deel: ' Na lunch of diner door een priv-chauffeur thuisgebracht worden '
Lees ook