Introductie Oma Bobs Paling.nl croquette


Unieke samenwerking tussen Oma Bobs Snacks en Paling.nl zorgt voor ultieme smaakbeleving

AALSMEER, 20151005 -- In de ambachtelijke keuken van Oma Bobs is met de traditionele, met hout, vuur en liefde gerookte paling van Paling.nl, een heerlijke paling croquette ontwikkeld. De Oma Bobs Paling.nl croquette is een mini-croquette die gemaakt is met uitsluitend de beste ingrediënten. De officiële presentatie vindt vandaag plaats op de Spakenburgse Visbeurs 2015. De koks van Oma Bobs bieden op de stand van Spakenburg Paling alle bezoekers de gelegenheid om zelf de croquette te komen proeven.

[Introductie Oma Bobs Paling.nl croquette] Verantwoorde keuze
De Oma Bobs Paling.nl croquette is een verantwoorde keuze. Met de aankoop van dit product wordt bijgedragen aan het duurzaam beheer van paling in Nederland.

Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks: “Ik ben ontzettend blij met de nieuwe Oma Bobs Paling.nl croquette. Het is een prachtig voorbeeld van een mooie samenwerking tussen twee ambachtelijke bedrijven met dezelfde ambitie: het maken van de beste croquette met de beste, eerlijke, paling! Voor onze klanten betekent dit, naast de garnalen, gamba en bacaloa mini-croquetten, een welkome aanvulling voor de menukaart!”.
Fotobijschrift: Oma Bobs Paling.nl croqette

Over Oma Bobs Snacks
Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!

Meer informatie over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg ons op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks en LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks

Meer informatie over het duurzaam beheer van paling in Nederland is te vinden op de website van Stichting Duurzame Palingsector Nederland, ofwel DUPAN: www.dupan.nl


Deel: ' Introductie Oma Bobs Paling.nl croquette '
Lees ook