All American Day in nostalgische sfeer zondag 16 juli 2017 in Mill


Themamarkt, auto’s, motoren, muziek en entertainment

MILL, 20170612 -- Ook dit jaar is er in Mill weer een All American Day. Dit jaarlijks evenement met o.a. een themamarkt, muziek, auto’s en motoren staat dit jaar op zondag 16 juli op het programma. Normaal is deze in het centrum van Mill te vinden, maar dit jaar verhuist de All American Day naar het Landschapspark in Mill en sluit deze aan bij het Zotte Zomer Festival wat al op vrijdagavond 14 juli van start gaat. Nostalgie staat dat hele weekend centraal en daar past de All American Day op zondag 16 juli uitstekend bij. Toegang is helemaal gratis.

Programma zondag 16 juli 2017

11.00 uur 18.00 uur themamarkt All American Day

11.00 uur – 18.00 uur streek- cultuur- hobby- kunst- en goederenmarkt

12.00 uur – 17.00 uur Eightball Boppers (live band)

14.00 uur – 18.00 uur Poppenkastvoorstellingen Knarf en Koo

18.00 uur – 19.00 uur The Wetnecks (live band)

Hierna tot 22.00 uur nog een gezellige afsluiting van het Zotte Zomer Festival 2017.

Themamarkt

Standhouders met handelswaar en materiaal wat past bij het thema All American Day en USA kunnen zondag 16 juli een kraam of grondplaats inrichten. Voor de verkoop van consumptieve producten is geen ruimte meer, daarin is het festival al voorzien. Neem voor het reserveren van kramen en ruimte contact op met info@zottezomer.nl of bel 0485-325634.

Auto’s en motoren

In het Landschapspark zal een gedeelte vrij worden gehouden om auto’s en motoren te parkeren die passen bij het thema van deze dag. Tevoren ruimte hier reserveren is niet mogelijk. Belangstellenden kunnen er vanaf 10.30 uur terecht om er te parkeren en zo ook hun auto en motor te showen.

All American Day in nostalgische sfeer zondag 16 juli 2017 in Mill

Nostalgische attracties

Tijdens het gehele Zotte Zomer Festival zijn er in het Landschapspark in Mill een aantal nostalgische attracties te vinden zoals o.a.:

Een uniek klassiek reuzenrad uit 1937, gebouwd in Amerika, met een hoogte van 20 meter. Het is volledig verlicht. Dit is de blikvanger op het Zotte Zomer Festival 2017;

Ook in het Landschapspark de Spin. Het is het enige nog bestaande exemplaar. Dit is de eerste grote mechanisch op en neer bewegende molen, gebouwd in Nederland in 1942, met een draaicirkel van 18 meter. Dit alles sfeervol verlicht en met eigen muziek;

Verder staat er een Metro, een in Frankrijk gebouwde familieattractie. Tijdens het treinritje kunnen de kinderen de flos pakken. De winnaar krijgt een gratis ritje! Een nostalgische kinderattractie anno 1895 voor groot en klein;

Ook komt er een sfeervolle draaimolen uit de tijd van toen. Maar er komt meer!

Gratis attractiekaartjes

Exclusief bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill kunt u in de aanloop naar het Zotte Zomer Festival 2017 sparen voor gratis kaartjes voor de draaiende nostalgische attracties. Let hiervoor op de promotiecampagne van Albert Heijn van de Ven in Mill. Spaar mee en op is op!

Meer

Voor meer informatie kan men terecht op de Facebookpagina van het Zotte Zomer Festival en de site www.zottezomer.nl


Deel: ' All American Day in nostalgische sfeer zondag in Mill '
Lees ook