Boze stiefmoeder bezoekt Nederland


Ervaringsdeskundige rekent af met taboe

BROEK OP LANGEDIJK, 20081021 -- Lique Tuijl, succesvol auteur van Het taboe van de boze stiefmoeder, komt op veler verzoek naar Nederland voor een kort bezoek ter gelegenheid van de tweede Stiefmoederdag op 1 november in Tilburg.

Lique Tuijl woont in Ghana en is stiefmoeder. Als ervaringsdeskundige rekent ze in haar boek af met het negatieve imago dat nog steeds en ten onrechte aan de stiefmoeder kleeft.

Tijdens de landelijke Stiefmoederdag van de Stichting Stiefmoeder zal Lique als een van de keynote sprekers uitleggen hoe haar 'lotgenoten' een positieve draai kunnen geven aan hun vaak benarde positie in het gezin. Het grote aantal inschrijvingen voor haar lezing geeft aan dat velen zich herkennen in Lique's boek.

Ondanks dat Lique slechts een paar dagen (van 31 oktober tot 4 november) in Nederland kan blijven, is er voldoende gelegenheid voor media-afspraken.


Het taboe van de boze stiefmoeder verschijnt bij GigaBoek - ISBN 978 90 8548 1799 - 17,40 - www.gigaboek.nl/content/stiefmoeder/boekinfo.htm - info: liquetuijl@yahoo.com.

www.debozestiefmoeder.nl


Deel: ' Boze stiefmoeder bezoekt Nederland '
Lees ook