Bedrijven, quiz, kinderbeurs, topformatie Tilt en meer op Show en Business in Mill


Consumentenbeurs Show en Business in Mill biedt meer variatie dan ooit

MILL, 20140306 -- Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april aanstaande wordt in party- en evenementencentrum Fitland XL in Mill de consumentenbeurs Show en Business weer georganiseerd. Deze 2-jaarlijkse beurs staat voor de derde keer op het programma en biedt deze keer meer variatie dan de voorgaande edities. Want naast zo’n 75 standhouders is er ook veel entertainment en vermaak te vinden. Met uitzondering van de zaterdagavond (12 april) met topformatie Tilt, is Show en Business alle dagen gratis toegankelijk.

Opening met Omroep Brabant
Show en Business zal op vrijdagmiddag 11 april officieel geopend worden om 15.00 uur door het college van B&W van de gemeente Mill en Sint Hubert. Hierbij zal ook een cameraploeg van Omroep Brabant aanwezig zijn. Tijdens deze opening zal namelijk ook het officiële startschot gegeven worden voor het stemmen op het initiatief Beweegtuin Mill, kandidaat van de Brabantse Dorpenderby. Ook Omroep Brabant TV presentator Rogier van Oosterhout zal deze middag aanwezig zijn om verslag te doen van dit startschot.

Consumentenbeurs
Op de consumentenbeurs in de evenementenhal van Fitland XL in Mill zijn zo’n 75 verschillende bedrijven te vinden. Zij presenteren hun diensten en producten op vrijdag 11 april van 16.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag 12 april van 12.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 13 april van 11.00 uur tot 18.00 uur. Deze beurs is gratis toegankelijk. Er is voor belangstellende ondernemers nog (beperkt) ruimte beschikbaar, informeer via info@mosstime.nl of bel tel. 0485-325634.

KwizUmNie OntdekMill.nl Ondernemers Kwiz (KOOK)
Vrijdagavond 11 april start om 20.00 uur de KwizUmNie OntdekMill.nl Ondernemers Kwiz. De muzikale omlijsting hiervan is in handen van duo Ilse en René. Burgemeester Walraven is de presentator van deze quiz waaraan ondernemers deel kunnen nemen. Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan, minder mag natuurlijk ook. Er zijn leuke prijzen te winnen, deelname is gratis en aanmelden kan via info@ontdekmill.nl.

Baby- en kinderbeurs
Zaterdagmiddag 12 april zal de baby en kinderbeurs gehouden worden van 14.00 uur tot 16.30 uur. Net als een bezoek aan de consumentenbeurs Show en Business is deze gratis toegankelijk. Na een bezoekje aan de consumentenbeurs kunt u op de kinderbeurs naar hartenlust rustig rondsnuffelen tussen de voordelig geprijsde spullen om te kijken of er iets voor u bij zit. Voor meer informatie, of het reserveren van een ruimte op de kinderbeurs om uw eigen baby en of kinderspulletjes aan te bieden, kunt u mailen naar: jochenvdwiel@hotmail.com. Bellen kan dagelijks tot 14.00 uur naar 06 – 53 76 47 89.

Topformatie Tilt
Zaterdagavond 12 april start er in de horecazalen van Fitland XL een feestavond met topformatie Tilt. In hun nieuwe bezetting laten zij horen en zien nog steeds te weten hoe je van een feestje een feest maakt. Kaartjes kosten in de voorverkoop 5 euro en die avond aan de kassa 8 euro. In de voorverkoop zijn deze vanaf nu verkrijgbaar bij de receptie van Fitland in Mill en bij Primera Schipperheijn. Per mail bestellen kan via info@mosstime.nl.

Shows, kunst en kindertheater
Tijdens Show en Business zijn er ook diverse shows, demonstraties en een kunstexpositie te zien. Deze laatste is in handen van het Kunstcollectief Mill. Kindershows zijn er op zaterdagmiddag met het poppentheater van Knarf & Koo en gedurende de hele beurs zijn er muzikale optredens en sportdemonstraties.

Meer weten over Show en Business in party- en evenementencentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill? Bekijk dan de website www.showenbusiness.nl.


Deel: ' Consumentenbeurs Show en Business in Mill biedt meer variatie dan ooit '
Lees ook