IXION, Smart Audio of Norway, overal muziek via het stroomnet


Muziek luisteren in de traditie van Tandberg Radio.

Den Haag, 20161116 -- Per direct zijn de Maestro en de Solo2, de eerste twee producten van IXION Audio, bij de betere speciaalzaak verkrijgbaar. De Maestro is een volwaardig muzieksysteem dat moeiteloos de gemiddelde woonkamer met uw favoriete muziek vult. Wilt u multi-room, dus meerdere ruimtes van muziek voorzien? Sluit dan eenvoudig een Solo2 speaker op het stopcontact aan en u bent klaar om in de tweede ruimte van muziek genieten. Het systeem is uit te breiden met 7 Solo2 speakers. Luister naar dezelfde muziek in verschillende ruimtes of laat tot acht verschillende personen naar hun eigen muziek luisteren zonder elkaar te storen.

IXION, Smart Audio of Norway, overal muziek via het stroomnetWie is IXION Audio?
IXION Audio is ‘the new kid on the block’. Of toch niet? Met de roots bij Tandberg Radio dat in 1938 werd opgericht is dit merk toch niet helemaal nieuw. Geheel in de traditie van Tandberg Radio wordt IXION Audio volledig in de eigen fabriek in Noorwegen volgens strenge design- en kwaliteitseisen gemaakt.

Gebruiksgemak
Gebruiksgemak bepaalt in grote mate de keuze voor een product. Daarom kiezen ze er bij IXION Audio voor de volledige bediening door middel van een touch screen op de Maestro mogelijk te maken. U bent dan niet afhankelijk van uw smart phone of tablet. Uiteraard kan het bedienen ook lekker lui vanaf de bank via een app. Die is er voor Android en IOS. De interface is duidelijk en overzichtelijk gehouden en voorzien van grote iconen.

Maar wat is dan ‘Smart’?
IXION Audio maakt gebruikt van Powerline Connection (PLC) voor de distributie van muziek door het gehele huis. Bekabeld is tot op heden altijd beter gebleken dan draadloos, dus wordt gebruik gemaakt van het al aanwezige stroomnet. Wifi wordt hiervoor niet gebruikt. Ondersteuning geschiedt via automatische software updates en de mogelijkheid om de engineers in Noorwegen ‘live’ mee te laten kijken via ‘Remote assistance‘.

Luisteren naar muziek
Om aan ieders eisen en wensen te voldoen zorgt IXION Audio er voor dat op werkelijk alle mogelijke manieren naar muziek kan worden geluisterd.Streamen via Spotify en Tidal, luisteren naar FM radio of toch liever DBA+? Streamen van de computer of NAS op het netwerk of usb? Uw cd-speler aansluiten op de IXION Maestro? 120 verschillende muziekformaten worden ondersteund. Het kan allemaal.

Kleuren
Zowel de Maestro als de Solo2 zijn verkrijgbaar in rood, wit, blauw en grijs. De Solo2 speakers zijn daarbij ook nog van een andere cover te voorzien, zodat u eenvoudig de kleur kunt veranderen.

Degelijkheid en betrouwbaarheid
IXION Audio geeft 5 jaar garantie op al haar producten.

Verkoop adviesprijs
De prijs voor de Maestro is €1499,00 en de Solo2 kost €399,00.

Voor meer informatie:
https://www.duneblue.com
https://ixionaudio.com/en

Deel: ' IXION, Smart Audio of Norway, overal muziek via het stroomnet '
Lees ook