MYHERITAGE.COM ONTHULT VERBLUFFENDE ONLINE STAMBOOMDIAGRAMMEN

Lanceert 's wereld grootste online bron voor het maken, printen en delen van stamboomdiagrammen

LONDON & TEL AVIV, Israel--(BUSINESS WIRE)-- 20101118 --

MyHeritage.com, het grootste en snelst groeiende online familienetwerk, onthult vandaag een scala aan nieuwe ontwerpen en funtionaliteiten m.b.t. online stamboomdiagrammen. Als toonaangevende online bron voor stamboom diagrammen met meer dan 7.000 door haar gebruikers aangemaakte diagrammen per dag, heeft MyHeritage.com haar aanbod sterk verbeterd om gratis maatwerk, printmogelijkheden en het delen van prachtige stamboomdiagrammen mogelijk te maken. MyHeritage.com gaat een stap verder in het aanbieden van mogelijkheden voor haar gebruikers om hun familiegeschiedenis uit te dragen, door per heden een professionele poster printservice te lanceren die het mogelijk maakt iedere op de website aangemaakte diagram te bestellen. Daarbij hebben wij een nieuwe afdeling aangenomen die gespecialiseerd is in het met de hand maken van stamboomdiagrammen geheel naar de wens van de klant.

Meer dan 16 miljoen families hebben een familiesite op MyHeritage.com aangemaakt; een besloten omgeving voor het ontdekken van familiegeschiedenis, zoeken van verloren gewaande familieleden en het in standhouden van contact. Innovatieve functies, zoals Smart Matching™ en het delen van foto's met de gezichtsherkenningstechnologie, bieden een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving waar miljoenen gebruikers hun online stamboom hebben aangeplant.

Gebruikers kunnen nu binnen enkele muisklikken een stamboomdiagram aanmaken op hun familiesite, door het kiezen van één van de vele verschillende diagramstijlen (klik hier voor een voorbeeld), inclusief de nieuw geintroduceerde Vlinderdas en Zandloper formaten. De Zandloperdiagram toont zowel de voorouders als de nakomelingen van de geselecteerde persoon, in zoveel generaties als men wenst. MyHeritage.com heeft nog meer innovaties in dit formaat: de Zandloperdiagram kan namelijk desgewenst tevens de voorouders van de echtgeno(o)t(e) vertonen. De nieuwe Vlinderdasdiagram toont de directe voorouders van beide echtgenoten.

Met een keuze uit 18 verschillende voorbereide diagramstijlen (klik hier voor een voorbeeld) en een grote variatie aan kaders, lijsten, achtergrondafbeeldingen, decoratie, kleuren en lettertypen, kunnen gebruikers duizenden combinaties maken om hun stamboomdiagram te personaliseren. Gebruikers kunnen voorts hun diagram naar wens opmaken door te kiezen welke informatie zij in hun diagram willen vertonen – van namen, geboortedata, jubilea, persoonlijke foto's en persoonlijke notities tot aan gehele biografische data over familieleden.

MyHeritage.com biedt een hoge resolutie export van diagrammen aan, dit geheel kosteloos zodat men blijft delen met familie en vrienden. Gebruikers kunnen alle diagrammen in PDF formaat aanmaken, welke te gebruiken is op iedere printer en makkelijk verzendbaar als emailbijlage.

Per heden biedt MyHeritage.com een professionele poster printservice voor iedere op de website aangemaakte diagram aan, vanaf slechts € 15 per poster. Door de wereldwijde verzending, kan iedere gebruiker nu een hoge kwaliteit poster print bestellen welke in een beschermende koker wordt verzonden naar uw huis of ieder ander gewenst adres. De print kan besteld worden op legio papiersoorten (waaronder normaal papier, mat fotopapier, glanzend fotopapier, vinyl en op canvas), in ieder mogelijk formaat én de mogelijkheid om te lamineren. Voor speciale gelegenheden zoals familiereünies kan de poster zo groot als een gehele wand gemaakt worden.

In aanvulling op de automatisch gegenereerde diagrammen en posters, lanceert MyHeritage.com vandaag tevens exclusieve handgemaakte diagrammen (klik hier voor een voorbeeld). Deze speciale diagrammen, ieder uniek, zijn een ideaal geschenk voor een familiereünie, jubileum of andere speciale gelegenheid en daarnaast geschikt als erfstuk voor aankomende generaties. Een toegewijd team bij MyHeritage.com is aangesteld om de indrukwekkende handgemaakte stamboomdiagrammen in direct overleg met de klant te maken, teneinde een resultaat te creëren welke geheel in overeenstemming is met de persoon zijn smaak en behoeften.

“Onze prachtige stamboomdiagrammen zijn een geweldig geschenk voor families die vele uren hebben besteed aan het onderzoeken van hun afkomst” zei MyHeritage.com oprichter en CEO, Gilad Japhet. “Familiegeschiedenis is vele malen leuker wanneer je met anderen kan delen wat je net ontdekt hebt en stamboomdiagrammen lenen zich daar perfect voor. Wij zijn trots de lat hoger te hebben gelegd en het breedste online aanbod aan aanpasbare stamboomdiagrammen aan te bieden – welke gemakkelijk kosteloos te delen is met anderen. Onze nieuwe aantrekkelijke stamboomposters zullen een pronkstuk zijn in ieders huis en zijn bij uitstek geschikt als geschenk voor de aankomende feestdagen”.

Bestaande gebruikers van MyHeritage.com kunnen hun eigen stamboomdiagrammen aanmaken door simpelweg te klikken op het tabblad 'Stamboom' op de familiesite en vervolgens te kiezen voor 'Grafieken en Boeken'. Mensen die elders een stamboom hebben aangemaakt kunnen deze eenvoudig importeren in MyHeritage.com en zo te kunnen genieten van de prachtige diagramopties, door zich gratis aan te melden op www.myheritage.com en het GEDCOM bestand te uploaden.

Over MyHeritage.com:

MyHeritage.com is het meest populaire familienetwerk online. Miljoenen families wereldwijd genieten van een besloten omgeving waar zij in contact kunnen blijven met hun familie. De Smart-Matchingtechnologie van MyHeritage.com versterkt de gebruiker op een spannende en innovatieve wijze om familieleden te vinden en familiegeschiedenis te ontdekken. Met alle familiegegevens bewaard in een veilige omgeving is MyHeritage.com dè ideale plek om familiefoto's te delen en speciale familiemomenten te vieren en bewaren. Met 36 talen, 650 miljoen profielen en 16 miljoen stambomen voedt MyHeritage.com familierelaties en herenigt zij families wereldwijd. Voor meer informatie gaat u naar www.myheritage.com

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6516512〈=nl

CONTACT:
VOOR DE REDACTIE:
Voor nadere informatie, neem contact op met:
Denie Kasan, Country Manager Nederland

Tel: +31 615617365, Email: denie@myheritage.com

Deel: ' Myheritage.com onthult verbluffende online stamboomdiagrammen '


Lees ook