12-11-2012 naam [verwijderd] is op haar eigen verzoek verwijderd


Jury kiest twintig kandidaten voor Miss Regio verkiezing 2008


ALMELO, 20071216 -- De Miss Regio jury heeft vandaag in Partycentrum Elkerbout te Almelo de 20 kandidaten gekozen die 19 april 2008 gaan strijden om de Miss Regio titel van Nederland. De Miss Regio verkiezing biedt jonge vrouwen met een lengte van minder dan 1.74 een kans op een carriere in de modellenwereld waar doorgaans een minimum lengte van 1.74 geldt.

Voor deze zesde Miss Regio verkiezing hadden zich via de website www.missregio.nl bijna 200 jongedames aangemeld uit heel Nederland, waarvan 50 uit Overijssel. Daaruit heeft de jury vandaag de volgende meisjes genomineerd voor de finale in april.

[(c) Foto Almelo]


Cecilia Ramirez uit Enschede
Magda Sipkema uit Apeldoorn
Eva van Binsbergen uit Duivendrecht
Dewi Krans uit Hengelo
Isabel Vilasco uit Sluiskil
Douce Endlich uit Almelo
Sabrina van de Klundert uit Breda
Negar Nadjm uit Hengelo
Dominique Butteling uit Rotterdam
Alicia Jansen uit Deventer
Suzanne Harrison uit Eemnes
Jutta Wessels uit Vriezenveen
[verwijderd] uit Vlissingen
Natipha Sarmaat uit Drachten
Gina Appelo uit Almelo
Shushilla del Monte Lyon uit Bussum
Carola Otten uit Eindhoven
Ellen van Erp uit St. Oedenrode
Ellen Lambers uit Vroomshoop
Francis van Gurp uit Breda

De juryleden van de zesde Miss Regio verkiezing zijn: Voor de jurering van de kleding: modellenfotograaf Willem van Walderveen en Marjorie Vermeer van modellenbureau "Di Aruba Moda". Voor de bikinironde: Feride Cetin prijswinnend kapster met onder meer de eerste Miss Regio, Cindy Beunk, als model in Salon Awards 2006 en fitness model en instructrice Tamara Schuurhuis. Voor de algemene beoordeling: Rossini van Wijk, internationaal ontwerper en coach van modespektakels en miss verkiezingen.

De sponsors zijn dit jaar: Partycentrum Elkerbout Almelo, HealthCity Almelo, Drukkerij Bosch&Fikkert Almelo, Juridisch adviesbureau Jeejar, Twenth Ruiten Drie, Willem van Walderveen, Alex Bloemkado Almelo, Intersport Megastore Hengelo, Radio Almelo, Mc Donald's Almelo, Gert de Groot Expert Almelo, Bessima Beautyinstituut Enschede, Kin's Gym, Kledingreparatie Oranje, Almelo's weekblad, Kapsalon GL'PERihan Almelo, Veldman Time, Sportswear REVIVAL, modefotograaf Ivo Rikkert, AlmeloNieuws.nl, Foto Almelo en Persbureau Nieuwsbank.

Foto's en motivaties: www.missregio.nl
Achtergrondinformatie: https://www.nieuwsbank.nl/inp/2007/11/29/J005.htm


Deel: ' Jury kiest twintig kandidaten voor Miss Regio verkiezing 2008 '
Lees ook