Dr. Panda Games: 20 miljoen downloads en Dr. Panda's speelgoedauto's


Tribeplay bereikt 20 miljoen downloads met Dr. Panda's Games en Dr. Panda's speelgoedauto's vanaf 8 mei beschikbaar

CHENGDU, 20140508 -- De Nederlands- Chinese spelontwikkelaar TribePlay heeft in april 2014 een nieuwe mijlpaal van 20 miljoen downloads wereldwijd op iOS en Android bereikt met de Dr. Panda games. En vanaf 8 mei is Tribeplay’s nieuwste app in de Dr. Panda reeks: Dr. Panda’s Speelgoedauto’s beschikbaar. TribePlay maakt educatieve games voor kinderen, bracht de eerste Dr. Panda app uit in 2012 en heeft de serie inmiddels tot 14 games uitgebreid.

Spelontwikkelaar TribePlay heeft een nieuwe mijlpaal behaald: in april 2014 bereikten de Dr. Panda games de grens van 20 miljoen downloads. Het Nederlands-Chinese bedrijf is bekend om de Dr. Panda games, een reeks kinder-apps met educatieve waarden. Met de Dr. Panda games kunnen jonge kinderen spelenderwijs bekend raken met situaties uit het dagelijks leven en de wereld om hen heen. De eerste Dr. Panda app, “Dr. Panda leer het me!”, verscheen in 2012 en op dit moment bestaat de serie uit 14 apps.

Het bereiken van 20 miljoen downloads is voor TribePlay een bevestiging dat de Dr. Panda games aanslaan. “We zijn ongelooflijk trots op deze prestatie”, zegt Thijs Bosma, CEO van TribePlay. “We hebben er hard voor gewerkt, en het is fantastisch om te merken dat onze Dr. Panda apps zo geliefd zijn bij zowel kinderen als hun ouders.”

8 mei brengt TribePlay een nieuwe game uit: Dr. Panda’s Speelgoedauto’s. In deze app kunnen kinderen met allerlei soorten voertuigen spelen, terwijl ze twee grote steden verkennen. Dr. Panda’s Speelgoedauto’s is beschikbaar voor iOS, Amazon en Android en is nu te vinden in de App Store en Google Play.

Ga voor meer informatie over Tribeplay naar www.tribeplay.com en voor meer informatie over alle Dr. Panda apps naar www.drpandagames.com. Sluit je aan bij de Dr. Panda community op https://www.facebook.com/drpandagames en volg hen op Twitter via @drpandagames.


Deel: ' Dr. Panda Games 20 miljoen downloads en Dr. Panda's speelgoedauto's '
Lees ook