Steun goede doel en ruil speelgoed voor gratis sporten


Fitland groep zet Sinteruilactie op

MILL, 20101112 -- Sinterklaas is een kinderfeest en het feest van de cadeaus. Een heerlijke tijd voor de meeste kinderen, maar helaas niet voor ieder kind. Daarom heeft Fitland bij al haar vestigingen de "Sinteruilactie" opgezet. Daarmee zamelen zij speelgoed in voor kinderen waarvoor cadeautjes krijgen niet vanzelfsprekend is. Het is een "ruilactie" dus men krijgt er ook nog wat voor terug: gratis sporten. De "Sinteruilactie" loopt tot 5 december 2010.

Al het ingeleverde speelgoed bij deze "Sinteruilactie" wordt door Fitland geschonken aan de Nederlandse voedselbank. "We hebben het eigenlijk heel goed, zonder dat we ons dat realiseren," vertelt Fitland directeur Maarten van Kempen. "In december krijgen veel kinderen weer bergen speelgoed maar helaas is dat niet bij alle kinderen het geval. Met deze actie willen we daar kinderen die wel veel krijgen bij stil laten staan en tevens spullen inzamelen voor hen die het wat minder hebben." De Nederlandse voedselbank zal via hun regiovestigingen zorgen voor verdeling van al het verzamelde speelgoed.

Tijdens de "Sinteruilactie" kan iedereen minimaal 2 stuks speelgoed inleveren tegen maximaal 2 weken gratis sporten bij Fitland. De tegoedbon kan men uiteraard aan iemand schenken en is ook geldig voor groepslessen. Fitlandleden die speelgoed inleveren krijgen er in ruil consumptiebonnen voor. Tot uiterlijk zondag 5 december 2010 kan iedereen speelgoed zoals ballen, auto's, computerspelletjes, puzzels en nog veel meer inleveren bij een van de Fitland vestigingen. In verband met hygine hebben stoffen poppen en knuffels niet direct de voorkeur van de initiatiefnemers, maar verder is al het speelgoed welkom.

Belangstellenden die aan deze actie deel willen nemen kunnen minimaal 2 stuks speelgoed ruilen tegen maximaal 2 weken gratis sporten. Dit kan bij alle Fitland vestigingen in Boxmeer, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Gemert, Gennep, Goes, Helmond, Kerkrade, Mill, Oss, Sittard, Uden en Veghel. Kijk voor een overzicht op www.fitland.nl.


Deel: ' Steun goede doel en ruil speelgoed voor gratis sporten '
Lees ook