Ruime dekking aanvullende zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd


UTRECHT, 20161215 -- Studenten hebben bij Studenten Goed Verzekerd een zeer uitgebreide dekking bij een aanvullende verzekering. En wat door studenten zeker niet over het hoofd wordt gezien, is de zorg in het buitenland die tot de kostprijs wordt gedekt.

Studenten Goed Verzekerd
Vaak is een basisverzekering niet genoeg voor de dekking van de zorg die nodig is. Fysio- en oefentherapie, (spoedeisende) zorg in het buitenland en een dekking voor brillen en/of contactlenzen behoren bijvoorbeeld niet tot de basisverzekering. Hiervoor moet men zich aanvullend verzekeren. Studenten Goed Verzekerd, een collectief dat is opgezet voor en door studenten, biedt aanvullende pakketten aan die aansluiten bij de behoeften van studenten.

Studenten kiezen voor Studenten Goed Verzekerd
Het zijn voornamelijk de hbo en wo studenten die kiezen voor Studenten Goed Verzekerd. Waarbij er het meest wordt gekozen voor een ruime aanvullende verzekering. Studenten krijgen bij Studenten Goed Verzekerd dan ook een aantal gratis vergoedingen bij een aanvullend pakket. Een verzekerde heeft recht op (spoedeisende) zorg in het buitenland, waardoor een reisverzekering vrijwel overbodig is geworden. Daarbij krijgt een verzekerde een extra vergoeding voor brillen en/of contactlenzen.

Verschil premie
Wanneer Studenten Goed Verzekerd wordt vergeleken met een zorgverzekering die niet specifiek op studenten is gericht, blijkt dat Studenten beter af zijn bij Studenten Goed Verzekerd gezien de vergoedingen die binnen de aanvullende verzekering vallen.

Naast het feit dat de premie bij ZorgDirect € 3,00 hoger ligt, is de aanvullende verzekering bij Studenten Goed Verzekerd uitgebreider. Een student kan voor een lagere maandelijkse premie meer dekking ontvangen voor de nodige zorg. 

[Ruime dekking aanvullende zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd]Deel: ' Ruime dekking aanvullende zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd '
Lees ook