The TailorMates BV winnaar 2015 in Maatkostuumbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160201 -- The TailorMates BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Maatkostuumbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘The TailorMates BV weet haar grote kennis op het gebied van maatkostuums uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

The TailorMates is de specialist in maatpakken en maathemden in Nederland, met een flagship store gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Geen standaardpakken en -overhemden, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. De onderneming biedt een volledige outfit, afgestemd op professionals, ondernemers en executives. Behalve maatpakken omvat de collectie ook schoenen, dassen, riemen, sokken, horloges, manchetknopen en andere accessoires. Klanten kunnen bij The TailorMates ook een overhemd naar de stomerij brengen of een cadeau voor een onverwacht etentje uitzoeken. Handig, met een drukke agenda. The TailorMates is opgericht in 2014 en met het unieke Traveling TailorMates concept hebben de TailorMates landelijke dekking. Hun Personal Tailors komen dus ook bij je thuis, op kantoor of onderweg. En met de persoonlijke app en webshop is ook online maatwerk samenstellen en kopen mogelijk.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in The TailorMates BV een opkomende, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij The TailorMates BV, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Uniek concept

De jury prijst vooral haar unieke concept, dat niemand anders in Nederland op deze wijze heeft. Uniek qua positionering: volledig gericht op maatkleding voor heren en in beperkte mate ook voor de (zaken)vrouw. Een concept, omdat er meer is dan maatpakken en shirts. Zoals accessoires die de man ‘kleden’. Van schoenen tot horloges, dassen en manchetknopen en nog meer. ‘Dit maakt The TailorMates een one-stop-shop voor de businessprofessional. Maar ook een plaats waar binnenkort genoten kan worden van een kleine lunch en nu al een voortreffelijke kop koffie. Speciaal voor de zakenman of -vrouw op de bruisende Amsterdamse Zuidas’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Veel aandacht wordt besteed aan klantgerichtheid. Alle huidige communicatiemiddelen en mogelijkheden worden ingezet. Klanten kunnen inloggen en omdat hun maten al bekend zijn, ook online nieuwe kleding bestellen. Of bladeren door de keuze aan stoffen bijvoorbeeld, zodat het proces in de winkel nog sneller verloopt indien daar behoefte aan is. Maar de mogelijkheid om te onthaasten biedt de zaak ook. Ruim van opzet, voortreffelijke service en alles zeer professioneel op de wensen van de klant gericht. Dit is de merkervaring die  The TailorMates voor ogen staat. ‘Kortom: een mooie onderneming. Succes mag en moet gedeeld en gevierd worden. In de wereld van de maatwerk-herenkleding is The TailorMates zeker de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.thetailormates.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' The TailorMates BV winnaar 2015 in Maatkostuumbranche '
Lees ook