Exclusieve Ugg-beleving bij nieuwe zaak van Bakker Schoenen in Breda


Eerste stand alone Ugg shop-in-shop van Nederland

BREDA, 20101001 -- Met de officile opening van het nieuwe pand van Bakker Schoenen aan de stijlvolle Wilhelminastraat in Breda, heeft deze stad er een primeur bij. Het is n van de eerste zaken van Nederland waar vrijwel alleen producten van het merk Ugg verkocht worden. Vanaf nu kunnen fashionista's en liefhebbers van comfortabele en trendy kwaliteitsschoenen bij Bakker Schoenen / Ugg hun hart ophalen, want Bakker beschikt over een groot deel van het assortiment van dit Australische merk.

[Voorgevel Bakker Schoenen Breda]Bakker Schoenen, een stijlvolle schoenenzaak die met haar collectie van topmerken als Ugg, Floris van Bommel, Tony Mora, Dubarry, Tommy Hilfiger en Scapa behoort tot d toonaangevende zaken in de ruime omgeving van Breda, opent nu dus als eerste een aparte zaak die de bezoeker exclusief meeneemt in de wereld van Ugg.

Ruime keus, ook voor kids en heren
Natuurlijk beschikt de Ugg shop-in-shop, zoals de zaak officieel genoemd wordt, nu al over een heel ruim assortiment van laarzen, schoenen, tassen en kleding voor dames, heren en zelfs baby's vanaf 0 jaar. Maar er is meer nieuws, want vanaf voorjaar 2011 beschikt de zaak over het complete Ugg assortiment.

[Voorgevel Bakker Schoenen Breda]

Najaar 2010
De najaarscollectie met de nieuwste `style must-haves' is al grotendeels gearriveerd; bezoekers kunnen dus al kennis maken met o.a. de nieuwe Classic Tail Bomber en de absolute hit voor najaar 2010: de Bailey Button Triplet Bomber en de Plumdale.

Claudia Kerremans (eigenaar): 'Wij zijn bijzonder trots op deze eerste zaak in Nederland waar vrijwel alleen de producten uit het assortiment van Ugg verkocht worden. Een zaak die met haar uitstraling het totaalgevoel van Ugg als het ware uitademt. De najaarscollectie is werkelijk fantastisch, een stoere maar toch stijlvolle look, die naadloos aansluit op het modebeeld van dit najaar.'

Breda: Beste Binnenstad 2010
De Wilhelminastraat -ook wel de PC Hooft van Breda genoemd- ligt aan de rand van de Bredase binnenstad. De straat wordt gekenmerkt door exclusieve en authentieke winkels op het gebied van mode, accessoires en interieur. Bezoekers kunnen hun auto voor de deur parkeren. Saillant detail is dat Breda het predicaat Beste Binnenstad 2009-2011 in de categorie grote steden draagt, een leuke tip voor een dagje shoppen dus!

[Voorgevel Bakker Schoenen Breda]


Bakker Schoenen
Wilhelminastraat 28
4818 SH, Breda
076 - 514 12 78

Ugg Shop in shop
Wilhelminastraat 43
4818 SH, Breda076 - 789 06 15

www.bakkerschoenen.nl


Deel: ' Exclusieve Ugg-beleving bij nieuwe zaak van Bakker Schoenen in Breda '
Lees ook