FashionPower BV winnaar 2015 in Sportkledingbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151126 -- FashionPower BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Sportkledingbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘FashionPower weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Eigentijdse, hoogkwalitatieve, comfortabele en betaalbare sportkleding voor iedereen bereikbaar maken. Dat is de missie van FashionPower BV. Van fitness tot outdoor en van running tot yoga, FashionPower weet welke hoge eisen sporters aan hun kleding stellen en vertaalt dit in collecties (voor mannen en vrouwen) die de ultieme combinatie van kwaliteit, design, pasvorm en functionaliteit bieden. De onderneming ontwikkelt onder meer acties voor supermarkten, discounters, drogisterijen en sportspeciaalzaken, en is daarnaast actief als co-maker van succesvolle A-merken. FashionPower is opgericht in 2002 en opereert in heel Europa, alsmede in Canada en Marokko.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in FashionPower BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij FashionPower, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Zeer breed assortiment
De jury prijst met name het zeer brede assortiment aan sportkleding, voor bijna elk denkbare sport, gecombineerd met hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Alle productie vindt plaats in China, waar FashionPower een eigen kantoor heeft – in Nanjing – om de productie zo goed mogelijk te coördineren en te begeleiden. Zij is min of meer gespecialiseerd in private label sportswear voor winkelketens die graag hun eigen, exclusieve sportkledinglijn op de markt brengen. Zelf voert zij de merken BodyImpact (kwaliteitslabel) Möberg (outdoor) en Redmax (performance). ‘Het bedrijf is zeer actief op het gebied van innovatie. In dit kader is er regelmatig contact met de gebruikers van de sportkleding, om ervoor te zorgen dat de producten zo goed mogelijk tegemoetkomen aan hun wensen en verwachtingen, zowel qua prijs, ontwerp, materiaalgebruik en specifieke eigenschappen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij FashionPower hoog op de agenda. Alle kleding wordt geproduceerd met inachtneming van de BSCI-richtlijnen en ook wordt voldaan aan de REACH- en Oeko-tex-certificering. De onderneming valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet FashionPower uitstekend te anticiperen op de laatste trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.fashionpower.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' FashionPower BV winnaar 2015 in Sportkledingbranche '
Lees ook