Ingezonden persbericht

Globe Gadgets lanceert de nieuwste sint en kerst gadgets

Nieuwe innovatieve gadgets die de feestdagen leuk maken

GRONINGEN, 20051020 -- De firma Globe staat al jaren bekend door het op de markt brengen van aparte leuke gadgets. Tijdens de feestdagen introduceert globe elk jaar de laatste rage's vanuit alle werelddelen. Leuke cadeaus voor in de zak of onder de boom. Ook dit jaar weet Globe met een aantal zeer verrassende producten te komen voor verschillende doelgroepen. Op de particuliere website van Globe; www.globe-gadgets.com is een aparte categorie met kadotips ingericht.


Wees orgineel, wees uniek
Elk jaar verschijnen er voor bijna alle ramen in Nederland weer de zeer gezellige lichttrapjes met de kerst. Echt origineel is dit niet te noemen. Globe introduceert speciaal voor de kerstdagen een nieuw alternatief, namelijk flexibel neon. Dit product is gemaakt van buigbaar neonlicht, wat in alle gewenste vormen gevouwen kan worden. Zo kan iedereen zijn eigen unieke kerstman, ster, rendier enz maken. Erg origineel, maar vooral uniek. Na de kerst hoeft het product niet de kast in, maar kan hij aan de muur in elke gewenste niet kerstvorm.

Tuinverlichting op zijn best met solar
De dagen worden weer korter en het is weer tijd om de tuin iets meer sfeer te geven in het donker. Globe introduceert hiervoor solar lichtbollen. Overdag laden de bollen zich op en s'avonds zorgen ze voor een sfeervol licht in bijvoorbeeld de vijver. Deze bollen drijven namelijk. Voor mensen zonder vijver zijn ze ook gewoon op te hangen in een boom of heg middels een haakje. Dankzij de zonnecel in de bol, hoeft er eens een keer geen stroom naar de tuin aangelegd te worden.

Gadgets voor de zakenman
Vooral de mannelijke leden in een gezin vinden het vaak moeilijk een goed verlanglijstje samen te stellen. Naast een aantal leuke accessoires voor de auto, brengt Globe ook voor de man leuke kleine gadgets. Zo lanceert Globe een laserpointer met bedieningsknoppen voor PowerPoint. Een andere leuke gadget voor de zakenman is de cancooler. Een blikjeshouder voor in de auto met een automatische ingebouwde koelfunctie.

Website
Naast een groothandel bedient Globe ook de particulier via een website. Op de website www.globe-gadgets.com zijn bovenstaande gadgets en nog vele andere gadgets te vinden die de feestdagen tot een feest kunnen maken. Voor elk budget is iets op de site te vinden. Globe hoopt de mensen het maken van hun verlanglijstje iets makkelijker te maken en iets origineler, want sokken vragen aan de sint kan al lang niet meer.

Deel: ' Globe Gadgets lanceert de nieuwste sint en kerst gadgets '
Lees ook