Strokeplay.nl organiseert veiling voor Villa Joep


AMSTERDAM, 20080216 -- Ter gelegenheid van de introductie van het merk Nickent organiseert Strokeplay.nl, de grootste online golfshop in Nederland en Belgi, in samenwerking met Twin Eagle Golf B.V. een veiling. Op deze online veiling kan geboden worden op een gesigneerde hybride golfclub van Joost Luiten. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan Villa Joep die de strijd aangaat tegen kanker bij kinderen (Neuroblastoom). Bezoekers van de site www.strokeplay.nl kunnen de veiling dagelijks volgen en vanaf 16 februari tot 07 maart 2008 een bod uitbrengen.

Deze hybride club is door Joost Luiten in 2007 gebruikt op de Europese Tour. In 2007 behaalde Joost Luiten grote successen met als hoogtepunt de tweede plaats op het KLM Open. Twin Eagle Golf B.V. is de Nederlandse importeur van het golfmerk Nickent. Nickent staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige en innovatieve golfclubs. In Nederland speelt Joost Luiten met een aantal clubs van Nickent.

Villa Joep
Villa Joep is opgericht door de ouders van Joep die Neuroblastoom kinderkanker niet heeft mogen overleven. De genezingskans van deze ziekte is slechts 20% n is al 20 jaar min of meer gelijk gebleven. Deze genezingskans kan omhoog, maar alleen wanneer er meer onderzoek komt. Financile steun is dus hard nodig.

Donaties voor 100 % naar onderzoek
Voor het financieren en dus voor het realiseren van onderzoek zijn ziekenhuizen geheel afhankelijk van donaties. Er komt geen geld van overheden of andere instellingen. Het ultieme doel van Villa Joep is ieder kind met Neuroblastoom te genezen. Twee belangrijke nieuwe innovatieve onderzoeken, onder andere in het Sophia kinderziekenhuis zijn inmiddels van start gegaan. Maar meer onderzoek zal noodzakelijk zijn. Voor het stimuleren en financieren van nog meer nieuw onderzoek in ziekenhuizen en bedrijven blijft het dus belangrijk Villa Joep te steunen door middel van donaties en het organiseren van acties. Villa Joep garandeert, dat donaties voor 100% naar onderzoek gaan.

Meer informatie kunt u vinden op www.strokeplay.nl, www.nickent.nl, www.joostluiten.com en www.villajoep.nl


Deel: ' Strokeplay.nl organiseert veiling voor Villa Joep '
Lees ook