Arron Vending lanceert de allereerste Grafitti Automaat in Nederland


Waddinxveen, 20110321 -- Arron Vending, sinds 1993 de grootste leverancier en uitbater van talloze vending-automaten door geheel Nederland gaat experimenteren met het aanbieden van kunstmaterialen voor de moderne of jeugdige kunstenaar in de vorm van een Graffiti-Automaat. Voor het lanceren van deze automaat is advies gevraagd aan Henxs.com, een leverancier van spuitbussen, stiften, airbrush en alle andere grafitti- en design-gerelateerde producten en kunstenaarswinkel VijfB te Alphen aa de Rijn.

Arno Weerwag van Arron: ‘Wij vinden creativiteit erg belangrijk en willen ons steentje bijdragen om jongere (en natuurlijk ook oudere kunstenaars) in hun behoeften te voorzien. We leven in een 24-uurs economie. Deze wereld speelt zich vaak vooral na sluitingstijd af dus zien wij een behoefte waar ons bedrijf in kan participeren.

Arno Weerwag; “Kunstenaars werken nu eenmaal graag s’avonds en mochten zij een niet te stoppen creatieve bui hebben dan moesten ze voorheen wachten tot de winkels open gingen. Ook voor de grotere bouwmarkten of winkels zoals Henxs in Amsterdam of VijfB in Alphen aan de Rijn kan onze automaat interessant zijn.”
De grafitti automaat gaat de komende tijd ook getest worden op een aantal festivals en graffiti-bijeenkomsten.


Deel: ' Arron Vending lanceert de allereerste Grafitti Automaat in Nederland '
Lees ook