Wellness Line introduceert de Oxytocine Isis Line: Parfum met power


Velserbroek, 20101105 -- Parfums van tegenwoordig ruiken niet alleen lekker, maar zij bevatten ook werkzame stoffen. De nieuwste vinding is een cosmeticalijn die de natuurlijke aanmaak van oxytocine door het lichaam stimuleert. Onderzoek heeft uitgewezen dat oxytocine een positieve invloed heeft op het geluksgevoel, op zelfvertrouwen en helpt tegen stress en verslaving. Het lichaam komt sneller tot rust, angst wordt onderdrukt.

Oxytocine, ook wel bekend als het liefdeshormoon, is in staat de sociale vaardigheden van mensen te verbeteren. Wetenschappers ontdekten dat oxytocine het inlevingsvermogen verbetert bij mensen die minder zelfverzekerd zijn. Het middel is verwerkt in een spray, een massageolie, een bodylotion en een douchegel en wordt op de markt gebracht onder de naam Oxytocine Isis line.

Maar werkt het echt? De bedenker: "Het werkt vooral als je wilt dat het werkt. Uit onderzoek blijkt dat de gevoeligheid voor emoties toeneemt. Daarmee sta je automatisch meer in contact met je omgeving. En dat is wat je vraagt van een parfum. Het is een parfum met power". Het product wordt in Nederland gemaakt en is vooralsnog alleen verkrijgbaar via internet.

Wellness Line - Oxytocine products


Deel: ' Wellness Line introduceert de Oxytocine Isis Line Parfum met power '
Lees ook