Unieke internationale juwelenbeurs in Driebergen


“Het Juweel” - Buitenplaats Sparrendaal - 9 t/m 11 juni 2017

DRIEBERGEN, 20170317 -- Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 9 t/m 11 juni vrij voor de derde editie van “Het Juweel” op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren ruim 25 internationale goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten hun unieke collecties aan het publiek van “Het Juweel”. De bezoeker heeft daarmee een keus aan hedendaagse ontwerpen en vintage juwelen die verrassen door hun kwaliteit, originaliteit en vakmanschap.

Origineel aanbod
Hoog aangeschreven goud- en edelsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België vormen het originele aanbod van “Het Juweel”. De goud- en edelsmeden ontwerpen hun juwelen zelf en voeren het in eigen beheer uit. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren de juwelenbeurs. Deze combinatie van authentieke en unieke moderne en hedendaagse juwelen maakt een bezoek aan “Het Juweel” meer dan waard.

Bijzondere locatie
Onder het genot van een drankje loopt de bezoeker langs vitrines in de stijlkamers van Buitenplaats Sparrendaal. Deze historische buitenplaats is enige jaren geleden volledig gerestaureerd en inmiddels uitgegroeid tot een geliefde locatie. Om een bezoek aan de juwelenbeurs op Sparrendaal compleet te maken, geniet de bezoeker van een gratis rondleiding over de beurs. Gedurende 30 minuten komen o.a. juwelenstijlen, edelstenen en de techniek van mechanische horloges aan de orde. Dit alles maakt van “Het Juweel” een niet te missen dagje uit.

Wat, Waar en Wanneer
Locatie:                    
[Unieke internationale juwelenbeurs in Driebergen] Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, Driebergen-Rijsenburg

Data:                        
Vrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2017

Openingstijden:
Dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur

Entreeprijs:               
€ 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,-- aan de deur

Parkeren:                 
Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een ruime gratis parkeerplaats

Internet:                   
www.juwelenbeurs.nl


Deel: ' Internationale juwelenbeurs in Driebergen '
Lees ook