Internationale conferentie over vrouwen versieren in de RAI


Succes met vrouwen is te leren

ROTTERDAM, 20080714 -- Op 20 en 21 september vindt de "Real Man Conference" plaats in de RAI. Het is de grootste conferentie over vrouwen versieren ooit. 14 professionele `dating coaches' en `pick-up artists' vanuit de hele wereld komen naar het Amsterdam RAI theater. Zij leren mannen hoe ze succesvol en zelfverzekerd met vrouwen worden. Er is plaats voor 1750 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Waarom bijzonder

Er zijn eerder conferenties over vrouwen versieren georganiseerd. Real Man Conference onderscheidt zich door de schaalgrootte en door de internationale orintatie met websites in 5 verschillende talen en sprekers uit 8 verschillende landen.

Doel

Het motto van Real Man Conference luidt "attract your dream girl(s)!". De nadruk ligt op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, zelfvertrouwen en innerlijke kracht waardoor mannen aantrekkelijker worden voor vrouwen.

Doelgroep

De doelgroep van Real Man Conference is divers:
* van mannen zonder enige ervaring met vrouwen;
* tot ervaren vrouwenversierders die nog beter willen worden.
Hun doel varieert ook:
* van het veroveren van die ene droomvrouw;
* tot het verleiden van zoveel mogelijk vrouwen.

Achtergrond: begrippen en geschiedenis

Uit de film "Hitch" is het fenomeen `dating coach' bekend: iemand die mannen leert hoe ze de vrouw van hun dromen kunnen versieren.
Het boek "The Game" introduceerde het geheime genootschap van `pick-up artists': experts in het versieren van vrouwen die online tips uitwisselen over zelfverbetering en sociale psychologie. Het is het persoonlijke verhaal van een journalist. Hij vertelt hoe hij in 2 jaar transformeerde van een timide, seksueel gefrustreerde nerd tot een vlotte,
charmante meesterversierder.
Nu, 3 jaar later, zijn er wereldwijd vele tientallen bedrijven die workshops geven aan mannen die beter willen worden in de verleidingskunst. Real Man Conference geeft een selecte groep van deze experts een platform om hun doelgroep live toe te spreken.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.realmanconference.nl.


Deel: ' Internationale conferentie over vrouwen versieren in de RAI '
Lees ook