Tour Edge demodag op golfbaan Hitland te Nieuwerkerk a.d. Ijssel


Laat uw golfset aanmeten door een clubfitter bij Rinus Goor

WADDINXVEEN, 20080902 -- In samenwerking met Golfshop Rinus Goor geeft Tour Edge, bekend van de Exotics-, Bazooka- en Geomax lijnen, zondag 7 september 2008 van 11:00 - 15:00 een demodag. Golfliefhebbers kunnen hier geheel vrijblijvend de verschillende woods en ijzers uitproberen. Deze demodag zal plaatsvinden op golfbaan Hitland te Nieuwerkerk aan den Ijssel - zie voor adresgegevens www.rinusgoor.nl

De demodag zal ondersteund worden door een pro en clubfitter. Middels meetapparatuur kan iedereen onafhankelijk advies worden gegeven, bij wie welke Tour Edge woods of clubs precies passen, zodat u nog meer resultaat en plezier uit uw spel haalt. Op de demodag is het mogelijk om een op "maat" aangemeten set direct mee te nemen. Indien niet voorradig wordt het binnen 5 werkdagen kosteloos thuis gestuurd.

Op de demodag zelf zijn er verschillende activiteiten, w.o. korting op aanschaf van de aangemeten set of driver. Onder alle bezoekers worden aan het eind van de demodag twee Tour Edge Backdraft Putters verloot.


Deel: ' Tour Edge demodag op golfbaan Hitland te Nieuwerkerk a.d. Ijssel '
Lees ook