Kr8® BV exclusief importeur Tutu-Band® SOS Kinderpolsbandjes

ROOSENDAAL, 20121211 -- Sinds november 2012 is Kr8® BV de officiële en exclusieve importeur (Benelux) van de gepatenteerde Tutu-Band® kinderpolsbandjes, een hulpmiddel voor ouders van (met name) jonge kinderen. De polsbandjes zijn eenvoudig zelf te voorzien van de gegevens van de ouders, waardoor ouder en kind bij vermissing gemakkelijk zijn te herenigen.

Ouders met kinderen kennen het probleem: In een onoplettend moment loopt een kind weg of gaat op in de massa. De Tutu-Band® kinderpolsbandjes helpen bij het samenbrengen van ouder en kind en zijn, door de verschillende kleurrijke modellen, ook nog eens leuk om te dragen. De Tutu-Band® kinderpolsbandjes zijn waterproof, herbruikbaar en eenvoudig in gebruik.

Speciaal voor de promotionele sector en de retail zijn de Tutu-Band® kinderpolsbandjes te voorzien van een volledig eigen vormgeving. Specifiek voor de retail biedt Kr8® de mogelijkheid de Tutu-Band® kinderpolsbandjes onder eigen label uit te brengen.

Ter promotie van het merk Tutu-Band® verloot Kr8® tot eind 2013 iedere maand een setje kinderpolsbandjes onder de volgers op Facebook (www.facebook.com/tutubandeu) en Twitter (www.twitter.com/tutu_band).

Over Kr8® BV
Kr8® (lees: Kracht) is dé specialist in co-creatie (concept, ontwikkeling, sourcing/productie & import) van non food consumenten producten. Hierbij maakt Kr8® met name gebruik van productiefaciliteiten in China. Vanuit kantoren in Nederland (Roosendaal) en Hong Kong werkt Kr8® voor een groot aantal toonaangevende klanten in zowel de promotionele sector als de retail. Kr8® levert niet aan eindgebruikers.

Deel: ' Kr8 BV exclusief importeur Tutu-Band SOS Kinderpolsbandjes '
Lees ook