CleanLease deelt cadeaupakketten uit op Dag van de Ouderen


Ouderen in zorginstellingen en thuis hebben het zwaar en verdienen iets extra’s

KOUDEKERK AAN DEN RIJN, 20170927 -- Op 1 oktober, de laatste dag van de Week van de Eenzaamheid, is het de Internationale Dag van de Ouderen. CleanLease laat deze dag niet ongemerkt voorbij gaan en heeft vijftig cadeaupakketten klaar staan voor ouderen die iets extra’s verdienen. Via een Facebook-actie kan iedereen namen van ouderen doorgeven die zij zo’n pakket het meest gunnen.

In 1990 riep de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties 1 oktober uit tot'Internationale Ouderendag' ('International Day of Older Persons'). Deze dag staat in het teken van het belang van ouderen in onze samenleving, een eerbetoon aan alle oudere personen in de wereld.

CleanLease is gespecialiseerd in het verhuren en reinigen van hoge kwaliteit textiel en levert haar diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken. Zodoende heeft de organisatie veel te maken met mensen binnen deze doelgroep.

"CleanLease verzorgt voor circa 700 zorglocaties in heel Nederland de was. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we iets doen voor de klanten van onze klanten. De ouderen in zorginstellingen en thuis hebben het zwaar en verdienen dus iets extra’s," zegt Eva te Riele van CleanLease. "Niet voor niets hebben we onze pay off “Because you care” aan de naam CleanLease toegevoegd."

Iedereen die een oudere in zijn of haar omgeving kent die in aanmerking zou moeten komen voor een van de vijftig cadeaupakketten, kan dat vanaf 1 oktober doorgeven op de Facebookpagina van CleanLease: facebook.com/CleanLeaseNL/


Deel: ' CleanLease deelt cadeaupakketten uit op Dag van de Ouderen '
Lees ook