Grand opening ‘Beau Victoire’ Health Beauty & Wellnesscenter Haarlem


zaterdag 27 mei a.s. van 16.00-22.00 uur Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM Haarlem-Noord (richting de Delftlaan)

HAARLEM, 20170517 -- Tien jaar geleden opende eigenaar en directeur, Stephanie Timmerman van Health Beauty & Wellnesscenter ‘BEAU VICTOIRE’, haar deuren aan de Stuyvesantstraat 91-zwart te Haarlem Noord. Na jaren een praktijk aan huis gehad te hebben en ambulant in diverse verpleeg-, en verzorgingstehuizen als pedicure en schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben kwam haar droom uit; een eigen zaak!

Grand opening ‘Beau Victoire’ Health Beauty & Wellnesscenter HaarlemKlanten konden bij haar terecht voor medische en cosmetische huid-, haar-, lichaam-, hand-, nagel-, en voetverzorging voor de blanke en donkere gepigmenteerde huid. Via diverse cursussen, bijscholingen en seminars, specialiseerde zij zich ook op medisch gebied om een beter beeld van de huid te krijgen. Het contact met andere disciplines waaronder artsen, sportscholen en de fysiotherapeut ziet zij nog steeds als een pré. Mensen goed begeleiden en advies geven over verzorging, voeding en beweging.

In de loop der jaren heeft zij veel gestudeerd en nieuwe (medische) kennis opgedaan. Dit resulteerde in 2012 tot de oprichting van haar 2e bedrijf BEAU VICTOIRE Thuiszorg. Zij verpleegt en verzorgt cliënten in de thuiszorg en vooral de palliatieve/terminale zorg ziet zij als haar roeping. Zij studeert binnenkort af als Verpleegkundige en vind dit beroep een absolute meerwaarde aan haar vak. Quote: Je bent niet ‘zomaar’ een pedicure, schoonheidsspecialist of visagist. Zij kan al haar opgedane kennis ook uiten is de (terminale) zorg. Hoe mooi en bijzonder is het als de familie van de overledene, aan wie zij enige tijd verpleging en verzorging heeft geboden, haar vraagt om hun dierbare na het afleggen een mooie make-up te geven en/of de haren te verzorgen. Dat vertrouwen van de nabestaanden in haar vind zij heel kostbaar!

Door bijwerkingen van medicijnen, het gebruik van antibiotica of een ’simpele’ kruidenpreparaat kan bv een IPL of laserbehandeling zelfs al een negatieve invloed op de huid hebben! Zij behandelt daarom nooit zomaar iemand, zij wil eerst de achtergrond van de persoon weten en houdt met elke nieuwe klant een intakegesprek. Als klanten na lange tijd weer terug komen dan heeft zij weer een gesprek en moet soms een ander product adviseren omdat hun huid op dat moment daar behoefte aan heeft. Zeker een donkere huid m/v behoeft speciale aandacht omdat niet alle behandelingen en producten die voor een blanke huid geschikt zijn, automatisch ook geschikt zijn voor een donkere huid. Een goed advies op maat bij zowel mannen, vrouwen als tieners vind zij dan ook heel belangrijk. Een veel gehoorde kreet over haar is: ‘Je bent een mensen mens’. Bij haar gaat het om de kwaliteit die zij wil bieden en minder om de kwantiteit.

Om een bredere doelgroep te kunnen bereiken en de klant meer luxe en comfort te bieden, zonder het hoge prijskaartje, is er de laatste maanden flink gewerkt aan een ‘Total make-over’ zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het pand. De compleet vernieuwde WELLNESSRUIMTE heeft een grotere sauna (privé af te huren) dat ruimte biedt aan max 6 personen en waar personen van ca 2.00m languit in kunnen liggen! De speciale sauna met een Comfort Climate System biedt ook uitkomst voor mensen met huid-, en of lichaamsproblemen. Zelfs de banken in de sauna hebben zij laten verbreden zodat ook zwaardere personen lekker kunnen genieten van een heerlijke wellness. Er zijn complete arrangementen te boeken met een hapje/drankje of bubbels! Alles is op maat te boeken zowel in de privésfeer als met vriendinnen, vrienden, collega’s.

In de nieuwe kapsalon, die zowel Europees als Black hair (kroes haar) zal verzorgen, kunt u terecht om het haar te laten stylen na een gezicht-, of lichaamsbehandeling of sauna. De afdeling visagie zorgt voor een mooie make-up, afgestemd op de gelegenheid. BEAU VICTOIRE levert ook lacewigs/pruiken/haarwerken voor zowel medisch als cosmetisch gebruik. Al hun services zijn terug te vinden op de website en voor vragen zijn zij zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Alles is bespreekbaar!

Graag nodigen zij u uit en bent u van harte welkom op de GRAND OPENING op zaterdag 27 mei aanstaande van 16.00-22.00u, Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM Haarlem-Noord (richting de Delftlaan). Aanmelden gewenst via: info@beauvictoire.nl. Onder het genot van een hapje en drankje zullen er diverse demonstraties plaatsvinden, kunnen er vragen gesteld worden en zullen zij diverse aanbiedingen presenteren. Bezoek de website en volg hun ook op Facebook Twitter en Instagram. www.beauvictoire.nl

Flyer: Beau Victoire bij RTL4


Deel: ' Grand opening ‘Beau Victoire’ Health Beauty & Wellnesscenter Haarlem '
Lees ook