Ladies Night – Beauty Experience bij Fitland Wellnessresorts


Mill, 20150626 -- Sanavisie Beauty presenteert in samenwerking met de Fitland Wellnessresorts een Ladies Night – Beauty Experience. Dit zal gebeuren op 4 verschillende locaties van de Fitland Wellnessresorts. Tijdens deze gezellige en vooral ontspannende avonden vol verwennerij, beauty workshops en tips, onder het genot van een hapje en een drankje, ontdek je wat het beste is voor jouw huid. Deelnemen aan deze avonden kan voor 15,00 euro per persoon.

Het hele jaar door zijn er per locatie verschillende data vastgesteld:

Wellnessboot Mill: 15 juli, 19 aug, 16 sept, 21 okt, 18 nov, 16 dec
Wellness Helmond: 15 juli, 19 aug, 16 sept, 21 okt, 18 nov, 16 dec
Wellness Leiden: 30 juli, 27 aug, 24 sept, 29 okt, 26 nov, 31 dec
Wellness Sittard: 3 juli, 11 september, 2 oktober, 6 november, 11 december

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 Ontvangst met koffie en thee
19:15 Elevator speech Sanavisie beauty en Comfort Zone
19:30 Beauty Workshop 1
20:00 Pauze met een hapje, drankje en een leuke winactie
20:15 Beauty Workshop 2
20:45 Afsluitende borrel. Na afloop ontvangt u een beautybag cadeau

Iets voor jou?

De Ladies Night is een gezellige avond uit met vriendinnen, collega’s, moeder-dochter, je zussen of als vrijgezellenuitje. Iets voor jou/jullie? Reserveer direct een plekje bij een locatie in de buurt via www.fitlandshop.nl/beauty Het aantal plaatsen op deze avond is beperkt (maximaal 8) dus wees er snel bij. Vol = Vol

Over Sanavisie Beauty

Sinds medio 2014 gaan de beauty afdelingen van de Fitland Wellnessresorts verder onder de naam Sanavisie Beauty. “Mede door de samenwerking met cosmetische kliniek Sanavisie Bodyclinic maar ook omdat mensen vaak niet wisten dat deze beauty afdeling van de wellnessresorts ook te bezoeken is zonder wellness entree”, vertelt een medewerker van de Fitland groep.

De vestigingen van Sanavisie Beauty zijn te vinden bij ieder Fitland Wellnessresort in Mill, Leiden, Goes, Roosendaal, Sittard en Helmond. Uitgezonderd Roosendaal allen gelegen bij een Fitland XL vestiging. “Sanavisie Beauty is meer dan alleen een schoonheidssalon, zo bieden wij nu naast de verschillende schoonheidsbehandelingen en massages ook behandelingen aan op het gebied van huidverbetering en anti-aging”.

Meer weten over Sanavisie Beauty of een persoonlijke afspraak maken? Bezoek dan de website www.sanavisiebeauty.nl of ga naar één van de wellnesspagina’s via www.fitlandwellnessresorts.nl


Deel: ' Ladies Night – Beauty Experience bij Fitland Wellnessresorts '
Lees ook