Primeur voor Europa: top make-up artist komt naar Nederland


Dutch Beauty Academy haalt top make-up artist Samer Khouzami naar Nederland voor masterclasses.

AMSTERDAM, 20140707 -- Dutch Beauty Academy, gevestigd in Amsterdam, haalt top make-up artist Samer Khouzami naar Nederland. Samer Khouzami staat wereldwijd bekend om zijn contourtechnieken en maakt momenteel een wereldwijde Ultimate Beauty Tour. Nederland wordt het eerste Europese land waar Samer Khouzami zijn masterclasses geeft. Dat gebeurt op 27 en 28 september 2014 in Haarlem.

De Libanese Samer Khouzami is met meer dan 750.000 Instagramvolgers een wereldwijd icoon. Bij veel sterren, zoals Kim Kardashian, worden deze contourtechnieken gebruikt. Het internet staat vol met verbluffende metamorfoses die Samer Khouzami met de contourtechnieken heeft gecreëerd.

[Primeur voor Europa: top make-up artist komt naar Nederland]

Samer Khouzami bezocht tijdens zijn succesvolle Ultimate Beauty Tour al Dubai en Los Angeles. Daar werden zijn masterclasses gehost door het bekende cosmeticamerk Anastasia Beverly Hills. Tijdens zijn tour bezoekt hij ook New York, Ecuador, Bahrain en in september dus Nederland.

Eigenaresse van Dutch Beauty Academy, Hanae Al Hadji, is verheugd over zijn komst. ‘Voor veel make-up artists is dit een droom die uitkomt en wij, als opleidingsinstituut, zijn blij om dit mogelijk te maken. Deze masterclasses zijn een aanvulling voor iedereen die zijn kennis in dit vakgebied wil verrijken’.

Inschrijven voor de masterclasses van Samer Khouzami gaat via de website van Dutch Beauty Academy: www.dutchbeautyacademy.nl. E-mail: contact@dutchbeautyacademy.nl of tel: 06-84 74 29 33.


Deel: ' Primeur voor Europa top make-up artist komt naar Nederland '
Lees ook