Nieuw mobiel Spray Tan concept (zon en uv-loos zonnen) in NL & BE


Nieuw in Nederland en België

Rotterdam, 20131023 -- Per 4 november 2013 lanceert The Spray Tan Company een compleet nieuw mobiel spray tan concept in Nederland en België. Dankzij de unieke combinatie van een mooie, gezonde teint en het gemak van een spray tan die aan huis wordt geleverd, biedt The Spray Tan Company een zeer geschikt alternatief voor de zonnebank en het langdurig blootstellen van de huid aan de zon.

Met nu al bijna 100 vestigingen in Nederland en België staat The Spray Tan Company garant voor gemak en kwaliteit. De klant hoeft nu namelijk niet meer de deur uit om de gewenste teint te verkrijgen. In Nederland heeft The Spray Company daarmee een bijna landelijke dekking. Na succesvolle introductie in Nederland en België zullen eerst Duitsland en daarna de rest van Europa worden veroverd.

Via een online reserveringssysteem kan iemand zelf, direct een afspraak inplannen met één van de dichtstbijzijnde vestigingen. Tijdens het bezoek aan huis wordt de spray tan in slechts 10 minuten aangebracht waarna de klant deze rustig kan laten opdrogen in de vertrouwde thuisomgeving met alle gemakken van dien.

Met een spray tan wordt niet alleen direct het gewenste resultaat van een egale teint gerealiseerd maar wordt dit ook nog eens op een gezonde manier gedaan. De werkzame stof is dihydroxyacetone (DHA). DHA reageert met de eiwitten in de huid waardoor een bruine kleur ontstaat.

De spray tan wordt egaal opgebracht en blijft ca twee weken, afhankelijk van de verzorging van de huid, zitten. The Spray Tan Company biedt keuze uit verschillende tinten en mogelijkheden; van losse behandelingen tot groepsarrangementen.

Dennis Rademaker, vertegenwoordiger van The Spray Tan Company: “Wij zijn zeer verheugd dit nieuwe spray tan concept in Nederland en België te introduceren. Wij denken namelijk dat dit voor velen het dilemma tussen het hebben van een gezonde teint en het daadwerkelijk gezond bezig zijn, oplost. Verder hoef je nu niet meer over straat met je net gesprayde lichaam!"

Voor meer informatie, ga naar https://www.thespraytancompany.nl/.

The Spray Tan Company

The tan of your life


Deel: ' The Spray Tan Company lanceert nieuw alternatief voor de zonnebank '
Lees ook