Revolutionair nieuw seksspeeltje Zumio zorgt voor intense orgasmes


ZWAAGDIJK, 20171027 -- Klaarkomen binnen een minuut. Meerdere intense orgasmes. Volgens de producent van deze nieuwe Canadese uitvinding is het mogelijk. Vanaf heden is een nieuw soort vibrator in Nederland. Het product heet Zumio en volgens seksuologen en reviewers willen vrouwen na gebruik niets anders meer. De vibrator is ontwikkeld door vrouwen die zochten naar een oplossing om sneller tot een intenser orgasme te kunnen komen.

[Zumio] Het boek en de film Vijftig Tinten Grijs hebben ervoor gezorgd dat de verkoopcijfers in de erotische industrie behoorlijk in de lift zitten. De bewustwording onder de gebruikers wordt groter en de vraag naar kwalitatief goede producten stijgt. Een bedrijf uit Canada speelt slim op deze vraag in. Zumio is ontwikkeld door niemand minder dan hetzelfde engineeringsbureau welke de eerdere succesvolle koppelvibrator We-Vibe heeft gemaakt.

Vrouwen verwennen zich het liefst door middel van ronddraaiende bewegingen van de vingertop op de clitoris. En er is geen vibrator die dat gevoel kan nabootsen. Tot nu toe dan. Want nu is de Zumio in Nederland…

Waarom deze vibrator zo revolutionair is? Omdat er gebruik wordt gemaakt van een heel nieuwe technologie, de zgn. “SpiroTIPTM Technologie”. Deze SpiroTIPTM draait rond in heel kleine cirkeltjes die een klein gebied van de vagina en clitoris stimuleert wat een zeer intens gevoel geeft. Zoals jezelf bevredigen met je vinger maar dan intenser, geconcentreerder en nog lekkerder.

[Zumio]

Zumio wordt uitwendig gebruikt, dus op de clitoris en dat is precies wat de meeste vrouwen nodig hebben om tot een (denderend) orgasme te komen.

[Zumio] En Zumio kan zelfs gebruikt worden tijdens het vrijen. Door het lichtgewicht, de smallle top en de niet-vibrerende onderkant kan de Zumio in 1 hand vastgehouden worden terwijl beide partners genieten van hun favoriete standjes. Probeer dat maar eens met een ‘gewone’ vibrator…

Meerdere Nederlandse seksuologen hebben onlangs deze nieuwe vibrator getest en adviseren het aan cliënten in hun praktijk, “Wauw, dit raakt zeker de juiste plekken en ook voor vrouwen die vaginale problemen hebben is dit speeltje perfect”. Daarnaast zijn er ook een aantal zeer kritische bloggers en reviewers die zich zeer positief hebben uitgesproken na het gebruik van dit seksspeeltje.


Enkele reviews van seksbloggers / seksuologen:
Astrid Kremers: https://seksboeken.nl/2017/08/13/zumio-spirotip-vibrator/
Venus O Hara: https://venusohara.org/review-zumio-a-powerful-clitoral-stimulator.html
Tesstest: https://www.tesstesst.nl/sextoys/zumio/
Climaximaal: https://climaximaal.nl/zumio-spirotip-vibrator/

[Zumio]


De Zumio is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

Deel: ' Revolutionair nieuw seksspeeltje Zumio zorgt voor intense orgasmes '
Lees ook