Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra


Amsterdam, 20161027 -- StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging StopKamagra.nl medisch Nederland zover te krijgen dat Kamagra uit het illegale circuit wordt gehaald en dat er daardoor meer toezicht en controle komt op deze erectiemiddelen. StopKamagra.nl is een beweging die is opgericht door een groep mensen die zelf de nadelen hebben ondervonden van de handel in en het gebruik van Kamagra.

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in KamagraGeen toezicht op kwaliteit of bescherming consument

Door het beperkte legale aanbod van erectiemiddelen kiezen veel consumenten ervoor om online goedkopere en makkelijker te verkrijgen erectiemiddelen aan te schaffen. Omdat deze middelen niet officieel zijn toegestaan op de Nederlandse markt, is er geen toezicht op de kwaliteit van de middelen, de productie en de handel. Zo kan Kamagra soms andere, gevaarlijke bestanddelen bevatten of worden de middelen na betaling nooit geleverd.

Voedingsbodem voor criminele activiteiten

Door de hoge vraag naar Kamagra maar het ontbreken van een legale levering, is Kamagra een interessant product voor criminelen. De schade aan de gemeenschap veroorzaakt door de illegale handel in Kamagra reikt dus verder dan het middel zelf. Criminele organisaties kunnen zichzelf financieren met behulp van de inkomsten van Kamagra. Ook kunnen individuen die hier vatbaar voor zijn in deze criminele organisaties worden opgenomen.

Stop Kamagra pleit voor meer toezicht en openstelling markt

Met de petitie hoopt StopKamagra.nl dat de gevolgen van de illegale handel kunnen worden teruggedrongen door het uit de illegaliteit halen van het middel met het daarbij toepassen van dezelfde controle als bij huidige legale erectiemiddelen. Op die manier worden gezondheidsrisico’s verminderd, is de consument niet meer aangewezen op het illegale circuit en wordt de voedingsbodem voor criminelen weggenomen. De petitie is hier te ondertekenen. 


Deel: ' Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra '
Lees ook