ProudCare de nieuwe Amsterdamse Gay friendly zorgorganisatie van start


Helpen bij wat niet meer gaat en ontzorgen waar het kan.

AMSTERDAM, 20141020 -- Amsterdam is een zorgaanbieder rijker. De nieuwe speler is ProudCare en richt zich op de Gay community. Proudcare gelooft dat het belangrijk is voor de klant om geheel zichzelf te kunnen zijn, juist wanneer je (gedeeltelijk) afhankelijk bent van derden. En er is meer, ProudCare wil ook een verschil maken. Het verschil tussen zomaar een dagbesteding en doen waar je echt zin in hebt. Het verschil tussen alleen de noodzakelijk zorg leveren en meedenken hoe je verder komt.

Oprichter Sairoel Moenier (43) zelf Out&Proud heeft ruim 9 jaar ervaring in de zorg (jeugdzorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg). Al geruime tijd had Moenier de behoefte zijn mooie werk voort te zetten binnen zijn eigen formule. Zijn visie en formule vind je terug in ProudCare. Openminded, creatief, opgewekt en toegankelijk, dat zijn de kernwoorden van ProudCare. “Zal mij een zorg zijn”, is dan ook niet voor niks de slogan.

Het is de missie van ProudCare te helpen bij wat niet meer gaat en te ontzorgen waar het kan. ProudCare onderscheidt zich door zich te richten op een specifieke doelgroep (LGBT) en deze een uitgebreid zorgaanbod te bieden. “Het verschil maken tussen beslommering en geluk, daar wil ProudCare aan bijdragen” aldus Moenier. Wil je meer weten over de diensten van ProudCare, kijk dan eens op www.proudcare.nl.


Deel: ' ProudCare de nieuwe Amsterdamse Gay friendly zorgorganisatie van start '
Lees ook