Ingezonden persbericht

Feromoon concentraten vergroten seksuele aantrekkingskracht

AMSTERDAM, 20030619 -- Vanaf 1 Juli 2003 zijn in Nederland feromoon-concentraten verkrijgbaar met synthetische menselijke feromonen die de indruk die anderen van u hebben sterk beïnvloeden. Iedereen die privé of beroepsmatig met andere mensen te maken heeft, en die extra aantrekkelijk, betrouwbaar, of sexy wil overkomen kan zich nu met het gewenste aura omhullen. De concentraten zijn vrijwel niet bewust waarneembaar en erg makkelijk in gebruik; men brengt eenvoudigweg enige druppels van het produkt op de huid of kleding aan zoals met een parfum, waarna de mensen in de omgeving onbewust worden beïnvloed.

Er zijn diverse soorten feromoon concentraten verkrijgbaar. Er zijn er speciaal om vrouwen aan te trekken, maar ook om mannen of juist net mensen in het algemeen aan te trekken. Produkten speciaal ontworpen om vrouwen aan te trekken bevatten in verhouding meer Androstenone dan Androstenol. Bij produkten om mannen aan te trekken is het net andersom. Androstenone is het feromoon dat een uitstraling van kracht, agressie en dominantie geeft. Androstenol straalt juist vriendelijkheid, openheid, betrouwbaarheid, en vruchtbaarheid uit. Een ander soort feromoon dat ook wordt gebruikt om mannen aan te trekken zijn de zogenaamde Copulinen. Dit zijn stoffen die voorkomen in de vaginale afscheidingen van vrouwen in hun vruchtbare periode van de maandelijkse cyclus. Ze geven een signaal af van sexuele beschikbaarheid en hebben een rustgevend effect op mannen.

Feromoon concentraten zijn ideaal voor iedereen die graag aantrekkelijk, sympathiek, betrouwbaar, of sexy gevonden wil worden. Tegenwoordig neemt men dagelijks een douche om fris en aantrekkelijk te ruiken. Ironisch genoeg spoelt men met het douchen samen met het zweet ook juist de natuurlijke feromonen af die de aantrekkelijkheid moeten vergroten. Verder verstopt men met deodorant de poriën waaruit men van nature de feromonen afscheidt. Bovendien produceert men naarmate men ouder wordt steeds minder feromonen, en is dit nog sterker het geval bij vrouwen die aan de pil of in de menopauze zijn. Met behulp van concentraten met synthetische menselijke feromonen kan men nu eindelijk profiteren van het beste van twee werelden; men kan fris ruiken en toch de aantrekkingskracht hebben zoals het van nature bedoeld is!

Feromonen worden bij mensen door het Vomeronasaal Orgaan (VNO) in de neus waargenomen. Als men enige druppeltjes van een feromonen concentraat op de huid of kleding aanbrengt zullen de daarop vrijkomende feromoonmolekulen door het VNO worden waargenomen. Vanaf het VNO loopt een zenuwbundel direct naar de Hypothalamus, het deel van de hersenen waar de oerdriften zetelen, en omzeilt daarmee de hersenschors, waar het bewustzijn zetelt. Feromonen worden dus niet bewust, maar onbewust waargenomen! En aangezien feromonen zo goed als geurloos zijn zal niemand ooit weten dat u feromonen op heeft, tenzij u het zelf vertelt.

Feromoon concentraten zijn geschikt voor alle mensen die hun uitstraling op een gunstige manier willen beïnvloeden. In het privé leven kan men ze gebruiken om aantrekkelijker te zijn voor een partner. Zakelijk of beroepsmatig zijn ze bij uitstek geschikt om een zelfbewuste, intelligente en betrouwbare indruk te maken, waardoor anderen meer geneigd zijn zich open op te stellen. Ook voor ouderen zijn synthetische feromonen bijzonder interessant, temeer daar de produktie van feromonen door het eigen lichaam na het 20e levensjaar sterk afneemt.

Sinds kort kunnen de belangrijkste menselijke feromonen ook synthetisch worden nagemaakt, en worden ze met groeiend succes in de Verenigde Staten verkocht. Nu zijn deze wonderlijke produkten ook in Nederland verkrijgbaar. Synthetische feromonen zijn geschikt om te worden gebruikt in alle situaties. In ruimten die extreem druk en rokerig zijn moet men echter een extra hoeveelheid opdoen om te compenseren voor de feromonen die verloren gaan in de mensenmassa en de zweet- en rooklucht.

Bij www.feromonen.nl kan men feromoon concentraten van hoge kwaliteit bestellen. De produkten bevatten gegarandeerde hoeveelheden van de vermelde feromonen en zijn verkrijgbaar vanaf Euro25,- per flesje. Er zijn ook handige sachets voor eenmalig gebruik leverbaar voor Euro 14,- per 7 stuks. De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Surf naar www.feromonen.nl voor uitgebreide wetenschappelijke informatie en talloze links naar wetenschappelijke artikelen over feromonen. Ook is er een groot aantal links naar artikelen in de internationale media over de werking van feromonen in het algemeen in onze web-site verwerkt. Verder vindt u er natuurlijk uitgebreide produkt omschrijvingen en achtergrond informatie over het gebruik van de feromoon concentraten.

www.feromonen.nl is een onderdeel van Pheroservice - feromonen.nl. Pheroservice is een jonge onderneming die zich in eerste instantie heeft toegelegd op de import en distributie van functionele voedingssupplementen, maar die zich nu concentreert op het marketen van de bovengenoemde feromoon concentraten. De successen in de Verenigde Staten wijzen erop dat de produkten ook in Nederland en Belgie een goede afzetmarkt zullen vinden.

Deel: ' Feromoon concentraten vergroten seksuele aantrekkingskracht '
Lees ook