‘Here I Am’ voor iedereen die een langdurige serieuze relatie wil


Apeldoornse dames introduceren retro stijl: daten met karakter

APELDOORN, 20171024 -- Ze zijn klaar met vluchtige contacten, plaatjes bekijken en swipen. Vrijgezellen die balen dat ze niet bereiken wat ze willen: een langdurige serieuze relatie. De Apeldoornse dames Gerda Schoot en Nicolette Veltkamp reiken hen de hand en roepen samen heel hard: ‘Here I am! Voor alle singles die een langdurige serieuze relatie willen’.

‘Here I Am’ voor iedereen die een langdurige serieuze relatie wilDaten via apps als Tinder gebeurt met een andere instelling, dus ook met andere verwachtingen. Het massale ‘yes’ swipen en kijken wie er reageert levert veelal oppervlakkige chats en vluchtige contacten op, merkten Gerda Schoot en Nicolette Veltkamp op. Daarom pakken de dames het compleet anders aan. Ze gaan retro, terug naar de manier waarbij het persoonlijke contact en het karakter voorop staat.

Gerda Schoot: ‘Zomaar wat daten of borrelen voor de fun is er bij ons niet bij. Iemand moet zeker weten dat hij of zij toe is aan een volgende stap op liefdesgebied. Waar staat iemand werkelijk in het leven? Wat iemand daarover zegt is vaak niet waar iemand zit. Daarom pakken we het voortraject heel grondig aan door goed te kijken naar hoe iemand in elkaar steekt en wat diegene nou eigenlijk werkelijk wil.’

Als dat niet duidelijk is, dan levert dat alleen maar teleurstellingen op, is hun ervaring. ‘Na de zoveelste poging kunnen mensen dan weleens moedeloos worden’, zegt Nicolette Veltkamp die de vele redenen waarom het daten stokt wel kan dromen.

‘Vaak weet iemand niet wat en hoe ze iets moeten zeggen. Of de interesse is er gewoonweg niet om meer over iemand te weten te komen. Zeker met Tinder zie je dat er een andere instelling is. In plaats van iets op te bouwen met iemand is er meteen de mogelijkheid van een volgende chat met het nieuwste mooie ‘plaatje’ dat ook yes heeft geswiped. Het is makkelijker om af te haken dan moeite ervoor te nemen. Tsja, dan is het ook niet gek dat het tot niets leidt. 

Daarom nemen de dames de moeite voor een uitgebreid kennismakingsgesprek met diepgang, maar zorgen ze er ook voor dat de vrijgezel moeite wil en gaat doen.  Voor de serieuze vrijgezel die een langdurige serieuze relatie wil, hebben ze een persoonlijkheidstest waarmee ze iemands voorkeuren, wensen en karakter naar boven halen. En daarmee tegelijkertijd ook de valkuilen waardoor vorige relaties mislukten.

‘We willen iemand niet veranderen. Ze moeten vooral trouw aan zichzelf blijven en hun interesses en levensvisie behouden. Als iemand bijvoorbeeld altijd in spijkerbroek loopt, dan laten we hem echt niet een pak aantrekken want dat is gewoon niet wie diegene is’, zegt Gerda Schoot.

‘Het moet weer gaan om relaties opbouwen.’
Volgens Nicolette Veltkamp is de ideale single blij met zichzelf en staat deze open voor een serieuze langdurige relatie. ‘Als je niet blij met jezelf bent, dan kan een ander ook niet blij met jou zijn. Daarom begeleiden en coachen wij vrijgezellen in contacten leggen en onderhouden, styling en imago. Het moet weer gaan om relaties opbouwen. Dit kunnen wij zowel op een spirituele als aardse manier doen. Wij vinden iemand die de vrijgezel waardeert om wie hij of zij is. Tenslotte past op elk potje een dekseltje, toch?’, zegt ze lachend. Wij matchen dan ook mensen die echt bij elkaar passen.’  

Binnenkort organiseren de dames ontmoetingen in Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Zwolle. Singles die meer willen weten over daten met karakter voor een langdurige serieuze relatie kunnen zich hiervoor opgeven via www.hereiam.nl.

Over Here I Am
Here I Am is het datingbureau dat net iets verder voor jou gaat. De dames van Here I Am hebben jarenlange ervaring in het matchen van mensen en een onschatbare waarde aan mensenkennis. Door het persoonlijke contact weten ze precies hoe hun vrijgezellen in het leven staan en welke partners met toekomstperspectief bij hen kunnen passen. Here I Am, voor iedereen die een langdurige serieuze relatie wil.


Deel: ' ‘Here I Am’ voor iedereen die een langdurige serieuze relatie wil '
Lees ook