Nederlandse introductie Begonia BONFIRE zeer succesvol

AUSTRALIË, MELBOURNE, 20060302 -- Eind 2005 werd de unieke Boliviaanse Begonia BONFIRE in Nederland geïntroduceerd en is zeer succesvol gebleken. Anthony Tesselaar International heeft met deze BONFIRE een nieuwe aanwinst onder de Begonia' s op de markt weten te brengen. Begonia BONFIRE is een ware eye-catcher met haar wilde overvloed aan heldere rood-oranje, open flamboyante bloemen, die bijna de hele plant bedekken. De aantrekkelijke klokvormige bladeren kenmerken zich door haar diepgroene kleur en rood geaderde randen.


Als kamerplant kan de spectaculair gekleurde BONFIRE groeien tot een diameter van wel 45 centimeter. Maar ook als buitenplant is hij zeer geschikt. Ideaal voor in de tuin, in potten op het terras en balkon of als hangplant. In de volle grond kan de plant in vier à zes weken uitgroeien tot prachtige ronde struiken met een diameter van wel zestig tot negentig centimeter. Begonia Bonfire belooft zomer 2006 een enorme spil te worden in menig plantenhoudende tuin.

Begonia BONFIRE (geïntroduceerd door Anthony Tesselaar International, Melbourne, Australië) is bijzonder veelzijdig en heeft zeer weinig verzorging nodig. De plant gedijt in zowel de volle zon als gedeeltelijke schaduw en bloeit uitbundig van de lente tot en met de herfst of tot het moment waarop de vroege vorst invalt. Ook is de BONFIRE bestendig tegen zware regenval en dus uitermate geschikt voor menig tuin dat ons klimaat aandurft. Begonia BONFIRE belooft een tuin waar men altijd van gedroomd heeft.

Voor meer informatie omtrent Begonia Bonfire kunt u terecht op onze website: www.begoniabonfire.com

-Einde-

Deel: ' Nederlandse introductie Begonia BONFIRE zeer succesvol '
Lees ook