Groot singlesfeest op strand Wijk aan Zee


Knuz & Klik strandfeest: 10 oktober in het Strandhuis te Wijk aan Zee

BEVERWIJK, 20080930 -- De twee grootste gratis datingsites van Nederland, RelatieKlik.nl en Knuz.nl, organiseren een singlesfeest op het strand van Wijk aan Zee. Op 10 oktober wordt het Strandhuis het sfeervolle decor van feestende alleenstaanden vanuit het hele land.

Het initiatief komt van Heemskerkers Koen Kastermans en Marcelino Lopez, beheerders van beide datingsites. Kastermans: "Na talloze mails van leden om eens een evenement te organiseren, zijn we gezwicht.
Contact maken via internet is leuk en handig, maar voor sommige enthousiastelingen blijkbaar niet genoeg. Met een database van 120.000 actieve singles kun je er zeker van zijn dat een groot aantal graag achter de computer vandaan komt om de bloemetjes eens buiten te zetten. Ook niet-leden zijn trouwens van harte welkom. We verwachten vooral singles in de leeftijd van 30 tot 60 jaar. Vooral voor deze
groep is internet en bijbehorende singlesfeesten een goede manier om gelijkgezinden te ontmoeten.

" Wie bang is dat singlesfeesten een grote vleeskeuring
blijken, kan gerust zijn volgens collega Lopez 'Het verbaasde ons ook, maar op alle singlesfeesten die wij hebben meegemaakt heerste een ontspannen sfeer. Mensen staan heus niet met strakke blik op de uitkijk naar een partner of date. Het uitwisselen van je ervaringen als single zorgt vaak al voor een lach der herkenning en een hoop gezelligheid. Het schept een soort band die je misschien niet in een willekeurige club hebt. En als daar een echte date uit voortkomt dan is dat mooi meegenomen."

Ben je alleenstaand en wil je de sfeer proeven?
Voor 12,50 euro (inc. twee consumpties) ben je op 10 oktober
vanaf 20:00 uur welkom in het sfeervolle Strandhuis te
Wijk aan Zee. Meer informatie vind je op
www.relatieklik.nl/­feest.php of vraag je op via
info@relatieklik.nl


Deel: ' Groot singlesfeest op strand Wijk aan Zee '
Lees ook