Straattheater festival in de Ardennen


Een groot succes was het benefietdiner en de stille veiling ten behoeve van Make-A-Wish, die op zaterdag 15 april heeft plaatsvonden bij Parc La Clusure in de Belgische Ardennen

Bure (Belgie), 20170511 -- De laatste jaren hebben Parc La Clusure en haar gasten zich ingezet om geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland, een stichting die zich inzet voor zieke kinderen en hun wensen in vervulling laat gaan. Met trots is er een cheque met een geweldig bedrag overhandigd aan Make-A-Wish. Parc La Clusure bestaat dit jaar 25 jaar en dat zal groots gevierd worden met een straattheater festival. Twee volle dagen met muziek, kunst en theater voor jong en oud rondom de Pinksteren in de Ardennen.

Een groot succes was het benefietdiner en de stille veiling ten behoeve van Make-A-Wish, die op zaterdag 15 april heeft plaatsvonden bij Parc La Clusure in de Belgische Ardennen. “Een prachtig bedrag van ruim vijfduizend was de laatste jaren al ingezameld door de gasten van Parc La Clusure, dankzij diverse activiteiten zoals fakkeltochten en het bouwen van bijvoorbeeld een snoeppaleis. Dankzij het benefit diner, veiling en een extra schenking van Parc La Clusure werd de opbrengst nog eens met met vijfduizend euro aangevuld”, aldus Jan Jehee (camping Parc La Clusure). Aan het eind van de avond heeft Parc La Clusure een cheque van €10.376,00 aan de ambassadeurs van Make-A-Wish mogen overhandigen.

Parc La Clusure viert haar jubileum met Straattheater Festival
Parc La Clusure bestaat 25 jaar. “Het hele jaar door worden er bij Parc La Clusure diverse activiteiten georganiseerd voor het jubileum, maar tijdens het Pinksterweekend pakken we groots uit met een spectaculair Straat Theater Festival“, aldus Jan Jehee. Op het programma staan twee volle dagen met muziek, kunst en theater voor jong en oud. Het festival vindt plaats op 3 en 4 juni 2017 bij Parc La Clusure in de Ardennen.

Kamperen in het hart van de Ardennen
Parc La Clusure heeft van de ANWB 5 sterren mogen ontvangen en mag daardoor als enige camping in het hart van de Ardennen in 2017 het predicaat “ANWB Top camping” voeren. De camping heeft ruim 469 plaatsen. Parc La Clusure biedt naast kampeerplaatsen ook de mogelijkheid van het huren van een stacaravan, bungalow of een huurtent.  “Parc La Clusure is een camping die garant staat voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Met een glas wijn op je eigen terras, genieten van je kinderen aan de rand van het zwembad, of dineren in stijl. Het kan allemaal bij Parc La Clusure”, aldus Jan Jehee (eigenaar camping Parc La Clusure).

Voor meer informatie en het festival programma bezoek de website van Parc La Clusure via www.parclaclusure.be

Straattheater festival in de Ardennen


Deel: ' Straattheater festival in de Ardennen '
Lees ook