Opvolger "Onno, mag ik je Toyboy zijn?" heet "All You Need Is Alaaf"


Alberto heeft na "Onno, mag ik je Toyboy zijn?” opnieuw een Carnavalshit met “All You Need Is Alaaf” in handen

BOXTEL, 20151228 -- Met dé kraker van 2015 “Onno, mag ik je Toyboy zijn?”, is de naam Alberto, stevig en voorgoed gevestigd. Net als vorig jaar is de nieuwe single van Alberto gebaseerd op de actualiteit, dit keer van de zogenaamde “Noorderlingenproblematiek” die zichtbaar wordt rond de carnavalstijd.

[CD-hoes carnavalshit All You Need Is Alaaf van Alberto bij Roel Jongenelen]


De verwachting van een massale stroom Noorderlingen naar Brabant en Limburg doet stemmen opgaan om de grenzen van de provincies te sluiten. De Noorderlingen zullen naar verwachting met rubberboten en zelfgemaakte vlotten de gevaarlijke tocht over de rivieren gaan maken om hun geluk te zoeken in het Zuiden. Het plaatsen van hekken op provinciegrenzen wordt door sommigen als optie genoemd om dit tegen te gaan.
Alberto en zijn vrienden, Cowboy Boy en Gewonde Knie,  zijn echter van mening dat iedereen welkom is in het Zuiden en zéker met Carnaval! 

Om deze woorden kracht bij te zetten wordt er een nieuwe Carnavalssingle uitgebracht met als titel : "All you need is Alaaf".

Alberto neemt je even mee naar de jaren zestig waar toen de woorden Love en Peace niet meer weg te denken waren.  Het allerbelangrijkste in het leven is de Liefde. Iedereen heeft het nodig en niemand kan zonder. Daarom eindigt de single van Alberto ook met de woorden:  I Alaaf you very much!info@apollo-98.nl, info@roeljongenelen.nl 
Facebook, Twitter en Instagram: Alberto Toyboy


Deel: ' Opvolger 'Onno, mag ik je Toyboy zijn?' heet 'All You Need Is Alaaf' '
Lees ook