Pat Boone koopt luxueus onroerend goed op de residentiële oceaanstomer Utopia

BEVERLY HILLS, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20101209 --

De legendarische entertainer Pat Boone en Utopia Residences hebben vandaag bekendgemaakt dat de heer Boone en zijn familie onlangs luxueus onroerend goed hebben aangeschaft aan boord van de nieuwe residentiële oceaanstomer.

Pat and Shirley Boone at UTOPIA Residences on Rodeo Drive with Chairman David Robb and Captain Harsh ...

Pat and Shirley Boone at UTOPIA Residences on Rodeo Drive with Chairman David Robb and Captain Harsheim. (Photo: Business Wire)

De UTOPIA zal de wereld rondvaren en steden bezoeken waar wereldberoemde sport- en culturele evenementen plaatsvinden, zoals het Filmfestival van Cannes, de Grand Prix in Monte Carlo, de Olympische Spelen, het carnaval, het Drakenbootfeest in Hongkong, de Melbourne Cup en andere mondiale evenementen. David Robb, voorzitter van UTOPIA Residences, zei: “Pat Boone en zijn familie treden toe tot een gemeenschap op de UTOPIA die bestaat uit enkele van de meest vooraanstaande families en leiders uit het bedrijfsleven, de sport, de amusementswereld en de politiek. Pat Boone staat in de top-10 van artiesten met de meest geregistreerde hitsingles uit de wereldgeschiedenis. De heer Robb voegde hieraan toe: “Pat Boone en zijn vrouw zijn belangrijke filantropen en zijn een prachtig visitekaartje voor ons als zij in hun huis aan boord van ons schip de wereld rondreizen.”

De heer Boone zei, “Het lijkt me fantastisch om mijn familie mee te nemen naar deze evenementen van wereldklasse, aan boord van het meest luxueuze schip ter wereld. Iedereen in mijn familie is opgewonden van het idee in de toekomst familiereünies te houden op de UTOPIA en de wereld rond te reizen zonder daarbij ons huis aan de zee te hoeven verlaten.” De heer Boone voegde hieraan toe: “De mensen op de UTOPIA hebben een krachtige visie om het schip te gebruiken voor filantropische doeleinden overal ter wereld en ook daar wil ik graag deel van uitmaken.”

Alhoewel de internationale verkoop van de 200 woningen nog niet officieel is gestart, heeft de oceaanstomer reeds opties vastgelegd en veel aandacht gehad van beroemdheden, filantropen en toonaangevende politici en zakenlieden.

Pat Boone heeft een legendarische wereldomspannende carrière in de muziek, de filmindustrie en als schrijver. Hij wordt door velen in de wereld erkend als een inspirerende artiest. Hij en zijn vrouw Shirley zijn inwoners van Beverly Hills, Californië, en hun dochter Debby Boone heeft een aantal Grammy’s op haar naam staan.

Foto's/Multimedia Galerij beschikbaar: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6539554&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
UTOPIA
Afdeling Mediarelaties (dag en nacht):
Telefoon: +1-315-294-5031
of
John Letham of Sheila Xia, +1-310-270-4777

UTOPIA-website: www.utopiaresidences.com

Deel: ' Pat Boone koopt luxueus onderkomen op residentiële oceaanstomer Utopia '
Lees ook