MOMONDO VERGROOT HAAR VLUCHT- EN HOTELZOEKMOGELIJKHEDEN


AMSTERDAM, 20130206 -- Enkele tickets zijn soms goedkoper dan retourtickets. Daarom introduceert momondo, de travel meta-search, het aanbod van gecombineerde tickets waar enkele reizen van verschillende aanbieders worden samengevoegd tot een goedkoper retourticket. Tegelijkertijd, vergroot momondo haar hotelaanbod in samenwerking met HotelsCombined.

Vanaf heden zal momondo aan gebruikers de keuze geven om enkele reizen te combineren tot een retourreis, mits de combinatie van beide goedkoper is dan de retourprijs van één aanbieder. Dit geeft gebruikers meer mogelijkheden om goedkope retourprijzen te vinden, meestal op routes die door low cost maatschappijen worden aangeboden. Dit maakt het goedkoper voor de reiziger om twee enkele reizen te boeken. 
 
Een reiziger zoekt bijvoorbeeld naar een retourticket van Amsterdam naar Kopenhagen. In onderstaand overzicht is de prijs voor een retourticket van één aanbieder €168.-, terwijl 2 enkele reizen van verschillende aanbieders € 114.- kosten. Het is dus voor de gebruiker voordeliger om de 2 enkele tickets te boeken.

[Overzicht retourtickets momondo]


Wij verzamelen elke dag miljoenen prijzen van vliegtickets en nu maakt onze technologie het mogelijk om vliegtickets samen te stellen uit verschillende aanbieders. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren voor die gebruikers, die het geen bezwaar vinden tickets te boeken van verschillende aanbieders ", aldus Pia Vemmelund, CEO van momondo.

momondo vergroot tevens haar hotelzoekmogelijkheden door haar samenwerking met 's werelds toonaangevendste hotelprijsvergelijker, HotelsCombined. Het uitgebreide hotelaanbod geeft momondo gebruikers de mogelijkheid om snel en eenvoudig miljoenen hotels wereldwijd te vergelijken.

Over momondo:
Reiszoekmachine www.momondo.nl doorzoekt meer dan 700 reiswebsites en vergelijkt de beste aanbiedingen voor vluchten, hotels en autoverhuur. Naast het aanbieden van de reisvergelijkingssite levert momondo user-generated stadsgidsen en is een van de grootste uitgevers van gedrukte gidsen in Denemarken. momondo is opgericht in 2006 en wordt aanbevolen door internationale media als de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times en de legendarische reis-goeroe Arthur Frommer. In 2012, ontving momondo de prijs voor de beste reisvergelijkende dienst uit handen van Stiftung Warentest, de onafhankelijke Duitse productbeoordelaar.

Mobiele toepassingen momondo voor de iPhone en Android zijn gratis beschikbaar op:
https://itunes.apple.com/gb/app/momondo-flight-search/id436736538?mt=8 of
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momondo.flightsearch&hl=nl
 


Deel: ' Momondo vergroot haar vlucht- en hotelzoekmogelijkheden '
Lees ook