Kerst en Oud & Nieuw-events populair onder hoger opgeleide singles


Nieuwe tendens: reizen en weekenden met grote groepen bijzonder goed geboekt

SAUZE D'OULX ITALIE, ST. HUBERT ARDENNEN, DALFSEN, 20131031 -- VillaVibes, organisator van weekenden en reizen voor hoger opgeleide singles, wordt overstelpt met boekingen voor hun Kerst- en Oud & Nieuw-events. Zo zit een Kerst Wintersportreis naar Italië met 200 gasten twee maanden van tevoren al zo goed als vol. Ook wordt er al volop geboekt voor een Silvester-arrangement (speeddate-dinnerdate-feest-overnachting-ontbijt) met 150 hoger opgeleide deelnemers. In totaal verwacht VillaVibes rond de feestdagen zo'n 500 gasten te herbergen.

Naast een wintersport-event met Kerst en een Oud & Nieuw-event worden er rond de feestdagen ook veel weekenden in landhuizen in de Ardennen geboekt.Opvallend is dat ook bij de weekenden de relatief grote groepen populair zijn. De weekenden en midweken met 50 gasten zitten het snelst vol.

[logo VillaVibes] Organisator VillaVibes heeft hier wel een verklaring voor. "Onze gasten willen de feestdagen niet graag alleen doorbrengen. De hang aan verbinding is met deze dagen extra sterk. Toch zijn ook veel van onze gasten bang dat ze bij 'nerds' in de groep komen. Met grote groepen weet iedereen dat er altijd voldoende mensen zijn met wie ze een klik zullen hebben."

VillaVibes zorgt voor een strikte indeling van leeftijdsgroepen en waakt ervoor dat gasten zich verloren voelen in een grote groep. "Dat is het geheim van onze wintersport-events. We zijn met 200 gasten in totaal, maar die zijn verdeeld over drie hotels. Elk hotel kent zijn eigen leeftijdscategorie. Ontbijten, skiën en feesten doet iedereen met z'n eigen hotel. Zo leer je je eigen groep écht goed kennen en voel je je niet verloren in de massa. Feesten doen we met alle 200 gasten samen. Feesten in een volle kroeg is nu eenmaal leuker dan in een lege kroeg."

De leeftijdscategoriën die VillaVibes hanteert tijdens de wintersport zijn: 25-39 jaar, 35-49 jaar en 40-55 jaar.


Deel: ' Kerst en Oud & Nieuw-events populair onder hoger opgeleide singles '
Lees ook