Schrijfster Jennifer Delano releast boek '501 redenen om hem te dumpen'


ZAANDAM, 20120307 -- In de live-uitzending van donderdag 8 maart 2012 19.00-20.00 op Zaanradio wordt het nieuwste boek '501 redenen om hem te dumpen' van Jennifer Delano gereleased. Tijdens deze radioshow vertelt de PR-agent en schrijfster hoe haar boek tot stand is gekomen en waar ze al die 501 redenen vandaan heeft gehaald .

Liefde
Over de liefde is veel geschreven en gemaakt. Op bol.com zijn er meer dan 4200 artikelen te vinden. Schrijfster Jennifer Delano legt uit: ''Over dumpen van je geliefde denken veel mensen na, maar er wordt alleen op forúms over gepraat. Ik dacht: tijd om mensen te helpen met een paar goede redenen om verder te gaan als single. In het boek worden 501 redenen van diverse pluimage op een rij gezet. Het doel is mensen te inspireren en waar mogelijk te laten glimlachen.''

Persoonlijke input
Het boek '501 Redenen om hem te dumpen' geschreven door Jennifer Delano wordt besproken tijdens het donderdagavond programma op Zaanradio. Jennifer Delano zal vertellen hoe het boek tot stand is gekomen en over haar persoonlijke input hierin. Diverse redenen zullen worden toegelicht en het is mogelijk via telefoon en social media (FacebookPage – https://www.facebook.com/pages/501-Redenen/380014352010346?skip_nax_wizard=true) hier zelf aan bij te dragen.

Release
Het gesprek zal om 19:00 uur beginnen op Zaanradio. Zaanradio is de lokale omroep van Zaanstad en Wormerland. Zij zijn te beluisteren op kabelfrequentie 103.3 FM in Zaanstad en 89.0 FM in Wormerland. In de ether is Zaanradio in de gehele streek te ontvangen op 107.1 FM. Op www.jenniferdelano.nl zal het boek worden gereleased en hier zal ook het laatste nieuws hierover te vinden zijn.

Jennifer Delano is een PR-agent en schrijfster die vorig jaar haar eigen dagboek overtypte en uitbracht onder de titel 'Van 12 tot 17, dagboek van een gepest kind.' Ze geeft met regelmaat seminars en bouwt promotioneel mee aan diverse accounts van DelanoPR. Vorig jaar werd ze voor de tweede maal gezien als een van de succesvolste vrouwen van Nederland en opgenomen in de Viva400.

Meer informatie: www.JenniferDelano.nl


Deel: ' Schrijfster Jennifer Delano releast boek 501 redenen om hem te dumpen '
Lees ook