Unieke juwelenbeurs nu óók in Rotterdam


Het Juweel – Wereldmuseum Rotterdam - 1 t/m 3 december 2017

Rotterdam, 20170926 -- De succesvolle themabeurs ‘Het Juweel’ komt dit najaar ook naar Rotterdam, en wel in het Wereldmuseum. Ruim 25 internationale juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten presenteren gedurende 3 dagen hun unieke collecties in de prachtige Balzaal aan de Willemskade.

Unieke juwelenbeurs nu óók in RotterdamBezoekers genieten van een grote diversiteit aan hedendaagse ontwerpen tot zeldzame antieke juwelen die opvallen door hun kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden daarom 1 t/m 3 december vrij in hun agenda voor een bezoek aan ‘Het Juweel Rotterdam”. Het Juweel is de ideale gelegenheid om uw bijzondere geschenk voor de feestdagen aan te schaffen.

Exclusieve collecties

Het Juweel is dé enige themabeurs in Nederland dat zich enkel concentreert op juwelen en horloges. Hoog aangeschreven goudsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België tonen en verkopen hun mooiste sieraden. De goud- en edelsmeden exposeren hun unieke ontwerpen die ook in eigen beheer vervaardigd zijn. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren dit exclusieve aanbod. Deze combinatie van authentieke en unieke moderne juwelen maakt een bezoek aan ‘Het Juweel’ meer dan waard!

Bijzondere locatie

‘Het Juweel Rotterdam’ vindt plaats in het statige pand van het Wereldmuseum, in het centrum van Rotterdam. Op de eerste etage van dit vroegere clubgebouw van de Koninklijke Yachtvereniging bevindt zich de indrukwekkende Balzaal en Salon met uitzicht over de Oude Maas. Ongedwongen bewonderen de bezoekers hier de diverse juwelenvitrines onder het genot van een drankje. Kortom ‘Het Juweel Rotterdam” is een evenement dat niemand wil missen.

Wat, waar en wanneer

Wat: Het Juweel Rotterdam

Locatie: Wereldmuseum Rotterdam, Willemskade 22, Rotterdam

Data: Vrijdag 1 t/m zondag 3 december 2017

Openingstijden: Dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur

Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,-- aan de deur

Parkeren: Rondom het museum is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is Parkeergarage Erasmusbrug op loopafstand.

Internet: www.juwelenbeurs.nl


Deel: ' Unieke juwelenbeurs nu óók in Rotterdam '
Lees ook