De Sunday Fair Den Bosch bruist


DEN BOSCH, 20150909 -- Op zondag 27 september bruist het tussen de indrukwekkende lindebomen op de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch. Dan vindt de 2e editie van de Sunday Fair plaats: een mix van meer dan 160 lifestyle bedrijven, culinaire foodtrucks, workshops, live muziek en vele activiteiten voor jong en oud.

Wat is er leuker dan op voormalig vestingeiland de Pettelaarse Schans op ontdekkingsreis te gaan en af te wijken van het gebaande pad? Alleen, met een vriendin, partner of het hele gezin. Laat je verrassen door roofvogels, de ganzenparade, het eigenzinnig Magic Circus met o.a. clown Jofri (Nederlands Kampioen goochelen), sterke staaltjes acrobatiek en verrassende magie, de paardenshows, de Avonturiers van Ouwehands Dierenpark en shop buitengewone, vintage, authentieke, lekkere, creatieve, originele producten en hebbedingen uit binnen- en buitenland.

Het leven is goed in het Brabantse land, beleef het tijdens de Sunday Fair en zeg het voort! Gratis parkeren voor auto en fiets. Kinderen tot 12 jaar bezoeken de fair én het circus  gratis. Volwassenen kopen hun entreekaart met 50% korting in de voorverkoop via www.sundayfairs.nl


Deel: ' De Sunday Fair Den Bosch bruist '
Lees ook