Weekmarkten, Themamarkten, Braderieën, Vakantiejaarmarkt en meer in Mill


Maillijst voor handelaren, kooplieden en exploitanten

MILL, 20150505 -- In Mill (NB) barst het van de activiteiten. Naast een groot aanbod aan evenementen en activiteiten worden er ook regelmatig markten gehouden. Dit varieert van de wekelijkse markt op woensdagochtenden tot de grootste Vakantiejaarmarkt van noordoost Brabant, de Vakantiejaarmarkt. Naar dit gratis evenement komen jaarlijks zo’n kleine 20.000 bezoekers. Maar het Ondernemers Collectief Mill wil meer. Hun leus is dan ook: Meer Mill!

Weekmarkt – Vakantiejaarmarkt
Elke woensdagochtend is er in Mill op het Marktplein een weekmarkt. Deze verhuist binnenkort naar de Kerkstraat in Mill, omdat rond de markt panden gesloopt en herbouwd zullen worden. Na de realisatie van de nieuwe winkelpanden en appartementen gaat de weekmarkt weer terug naar het Marktplein. Ruim dertig jaar geleden werd bedacht deze weekmarkt eens per jaar groter op te zetten. Dit resulteerde in de Vakantiejaarmarkt. Jaarlijks trekt die markt zo’n 20.000 bezoekers. Woensdag 5 augustus 2015 staat de volgende editie op het programma.
Zie www.vakantiejaarmarkt.nl

Braderie – Lenterie
Eens per jaar organiseert men in Mill ook een Braderie. Deze was elke eerste zondag in mei, maar wordt dit jaar verplaatst naar zaterdag 20 juni. Onder de naam Lenterie is er dan van 15.00 uur tot 22.00 uur een markt in het centrum van Mill te vinden. Daarnaast is er bij diverse terrassen tot laat in de avond live muziek en entertainment. Ook komt er een speciale kinderhoek waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Ook dit evenement is gratis toegankelijk.
Zie voor meer informatie www.lenterie.nl

Themamarkt – USA
Op zondag 12 juli staat de All American Day in Mill op het programma. Dit gratis evenement met muziek en entertainment heeft ook een themamarkt. Standhouders en kooplieden kunnen van 11.00 uur tot 18.00 uur hun handelswaar hier aanbieden, mits het past bij het thema USA en de jaren fifties en sixties. Naast deze markt, stands en muzikale optredens zullen er ook voertuigen en motoren die passen bij dit thema te vinden zijn.
Zie voor meer informatie www.allamericanday-mill.nl

Markt
Het Ondernemers Collectief Mill organiseert enkele malen per jaar een gezamenlijke open winkel zondag. Deze activiteit combineert men met een markt in het centrum van Mill. Kooplieden kunnen hier gratis een standplaats reserveren. Marktkramen zijn tegen kostprijs verkrijgbaar. Dit geldt ook voor de jaarlijkse Moonlightshopping in december. Door ruimte gratis en marktkramen tegen kostprijs aan te bieden, wil het Ondernemers Collectief Mill kooplieden interesseren naar Mill te komen. Ook exploitanten van attracties en entertainment zijn hierbij van harte welkom.

Aanmelden
Kooplieden en exploitanten die belangstelling hebben of op de hoogte willen blijven van activiteiten in Mill, kunnen zich aanmelden bij het Ondernemers Collectief Mill voor de speciale maillijst. Dit kan via info@ocmill.nl. Zij ontvangen dan een mail met data waarop er markten en evenementen in Mill zijn. Daarna kan men zich voor de betreffende markt aanmelden. Ook kan men bellen met de coördinator van het Ondernemers Collectief Mill via tel. 0485-325634. Zie ook https://www.ocmill.nl


Deel: ' Week- en Themamarkten, Braderieën, Vakantiejaarmarkt en meer in Mill '
Lees ook