Burgemeester Joyce Sylvester opent Kunst & Antiek Weekend Naarden


Woensdag 26 januari aanstaande om 16.30 uur.

Naarden, 20110120 -- De alom gewaardeerde burgemeester van Naarden Joyce Sylvester zal op woensdag 26 januari aanstaande tijdens de feestelijke besloten opening de 14-de editie van het Kunst & Antiek Weekend Naarden openen. Traditioneel wordt het Kunst & Antiek Weekend op de woensdagavond feestelijk geopend met een Private View. Deze avond is in de loop der jaren uitgegroeid tot het evenement alwaar diverse prominenten uit de zaken- en kunstwereld zich graag laten zien.

Kunst & Antiek Weekend Naarden
Tijdens het Kunst & Antiek Weekend dat van 27 tot 30 januari plaatsvindt in De Grote Kerk in Naarden-Vesting, komen kunstminnaars weer volop aan hun trekken. Objecten die door de eeuwen heen hun bestaansrecht hebben bewezen staan centraal. Het thema van het veertiende Kunst & Antiek Weekend ligt dan ook voor de hand: Klassiekers in kunst

Besloten opening (Private View)
Traditioneel wordt het Kunst & Antiek Weekend op de woensdagavond feestelijk geopend met een Private View. De speciale relaties van de exposanten en sponsors hebben de primeur om alle tentoongestelde kunst en antiek objecten te bewonderen onder het genot van stijlvolle en bij het tijdstip passende catering.

Joyce Sylvester
Waarnemend burgemeester Joyce Sylvester heeft een indrukwekkende staat van dienst.
Ze ronde twee studies af, Communicatiewetenschappen en Politicologie, en promoveerde op het onderwerp Privatisering. Terwijl ze tijdens haar studies altijd gewerkt heeft, onder meer als sportverslaggeefster bij het Parool, heeft ze naast haar werk tal van belangrijke nevenfuncties. Zo is ze senator in de Eerste Kamer voor de PvdA, maar ook ambassadeur van de Stichting Duurzame Ontwikkeling Nederland Suriname en lid van de Raad voor Microfinanciering Nederland.

Het Kunst & Antiek Weekend in het kort
Datum opening: woensdag 26 januari 2011 16.30 uur
Data beurs:donderdag 27 t/m zondag 30 januari 2011, van 11.00-18.00 uur
(vrijdag 28 januari van 11.00-22.00 uur)
Locatie:Grote Kerk, Marktstraat 13, 1411 CX Naarden-Vesting
Website:www.kunstenantiekweekend.nl

Wilt u een persoonlijke uitnodiging voor de opening willen ontvangen of mocht u behoefte hebben aan aanvullende informatie, neemt u dan contact op met InterEvent
Contactpersoon: Johan D. Rissik
Telefoon:035-623 96 95 / 06-53466338
E-mail:j.rissik@interevent.org

Johan D RissikInterEvent evenementen marketing b.v.

Deel: ' Burgemeester Joyce Sylvester opent Kunst & Antiek Weekend Naarden '
Lees ook