Charity Pop Up Store 24 tm 29 maart in de Jordaan


Amsterdam, 20150318 -- Hoe ga je om met de spullen van een dierbare die overleden is? Dat is de vraag waar velen mee worstelen na het overlijden van een dierbare. Zo ook Paul Meijer toen zijn levensgezel Silvana Oppatja ging hemelen. Kledingbak en kringloopwinkel waren voor hem taboe. Toen kreeg hij het idee van een charity popup store en dat idee wordt nu werkelijkheid.

Vanaf dinsdag 24 maart t/m zaterdag 29 maart wordt Silvana's nalatenschap in de Popup Store Jordaan aangeboden aan nieuwe liefhebbers. De eigenaar van deze mooiste popup store van Nederland werkt belangeloos mee en de opbrengst gaat naar Stichting het Vergeten Kind. Silvana was gek op kinderen en had altijd een groot hart voor kleine en volwassen kinderen die tussen de wal en het schip geraakt waren.

Er zijn kookboeken, boeken, damesaccesoires, dameskleding, beeldjes muziek en hebbedingetjes, maar het gaat natuurlijk vooral ook om de schoonheid van het doorgeven van goede spullen zoals Silvana dat ook altijd deed.

Het is een mooi concept en Paul heeft de wens hiermee ook anderen te inspireren die net zoals hij vorm willen geven aan een goede bestemming voor de spullen van een dierbare.

Het adres:
Jordaan Pop Up
Eerste Boomdwarsstraat 10
1015 NC Amsterdam

De winkel is open van dinsdag 24 t/m zaterdag 29 maart van 12:00 - 18:00 uur.


Deel: ' Charity Pop Up Store in de Jordaan '
Lees ook