Team V Architectuur winnaar 2016 in Architectenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160218 -- Team V Architectuur BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Architectenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend architectenbureau, met een zeer sterke positionering. ‘Team V Architectuur heeft ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van bijzondere gebouwen met een integrale en klantgerichte aanpak.’

De synergie van functie en schoonheid. Robuust en functioneel. Expressief en oorspronkelijk. De architectuur van Team V Architectuur BV, een architectenbureau gevestigd in Amsterdam, is trefzeker en geraffineerd. De eigenheid en kracht ervan schuilt in de precisie van de oplossing. Het bureau onderscheidt zich door haar vernieuwende aanpak, die duidelijk afwijkt van die van de meeste andere architecten. Team V zoekt voor elke opgave een nauwkeurig en evocatief antwoord, dat ruimte en vorm geeft aan de wensen en verwachtingen van alle betrokken partijen. Team V Architectuur BV is opgericht in 2013, heeft circa 40 medewerkers en is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Team V Architectuur BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Team V, want zij is continu doende haar processen en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Het bureau presenteert zich als een flexibele, betrouwbare partner die met haar klanten meedenkt en op proactieve wijze de beste oplossing voor de klant bewerkstelligt. In combinatie met de enthousiaste en vakkundige medewerkers levert dat Team V een uitstekende reputatie op.’

Geïntegreerde aanpak

De kracht van het bureau schuilt, naast het winnen van mooie opdrachten door mooie ontwerpen, vooral in de filosofie dat een gebouw het resultaat is van een geïntegreerde aanpak vanaf de allereerste fase. ‘Team V praat met alle betrokken, dus ook met de gebruiker van het pand. Pas op deze wijze kan een goed ontwerp – zowel qua architectuur als qua installaties en dergelijke – tot stand komen. De opdrachten worden dan ook in een compleet team met alle betrokken partijen op locatie uitgevoerd. Gedurende het hele project is een dedicated team van Team V extern voor dat ene specifieke project aan het werk. Samen met alle benodigde disciplines, zoals ingenieurs, installateurs en bouwers’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Deze geïntegreerde aanpak is extra uitdagend voor de medewerkers. Zij komen met alle aspecten van een project in aanraking en hebben daardoor een veel bredere scope dan normaal. Het werk is spannender, biedt meer kansen tot ontplooiing en geeft grotere verantwoordelijkheid. In feite werken bij Team V techneuten met een passie voor architectuur en architecten met een passie voor techniek!’

‘Een architectenbureau dat uitermate goed past in dit tijdsbeeld. Open, communicatief en gericht op samenwerking in projecten. De gebruiker staat vanaf het begin mede centraal. Een snelle groeier in een wereld die de afgelopen jaren meer dan gehalveerd is. Team V mag zich absoluut de terechte winnaar in de architectenbranche noemen!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://teamv.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Team V Architectuur winnaar 2016 in Architectenbranche '
Lees ook