Bauporte Design Entrances winnaar 2016 in Entreedeursystemen-branche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160324 -- Bauporte Design Entrances BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Entreedeursystemen-branche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Bauporte Design Entrances weet haar enorme kennis van entreedeursystemen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een absoluut uniek bedrijf dat feitelijk geen concurrentie kent in Nederland en ook internationaal een uitzonderlijke positie heeft.’

Bauporte Design Entrances BV ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt alle mogelijke entreesystemen voor luxe hotels, exclusieve winkelcentra, musea en kantoren. Deze entreesystemen worden vrijwel zonder uitzondering als volledig maatwerk gerealiseerd. De onderneming neemt een unieke positie in door de hoge kwaliteit en grote betrouwbaarheid van haar producten. De markt is verspreid over de hele wereld, maar ook in Nederland vindt afzet plaats (circa 30% van de omzet is binnenlands), vooral bij zeer luxueuze en aansprekende gebouwen. De activiteiten van Bauporte Design Entrances vinden haar oorsprong al in 1992. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp en telt momenteel 35 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bauporte een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Bauporte Design Entrances, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’ Recente innovaties zijn de brandwerende tourniquet en de tourniquet met verbeterde luchtdichtheid. Er wordt functioneel geïnnoveerd zonder daarbij concessie aan een mooi design te doen.

Hoogwaardig maatwerk

De jury prijst met name het hoogwaardige maatwerk. Bauporte maakt ingangen voor de meest prestigieuze gebouwen ter wereld die ontworpen worden door top-architecten, waarbij Bauporte gevraagd wordt het ontwerp om te zetten in een werkend entreesysteem. ‘We praten hier over eenmalig ontworpen entreesystemen met prijzen van honderdduizenden euro’s per stuk’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Gewerkt wordt met de 300 meest vooraanstaande architecten ter wereld. Bauporte helpt hen bij het realiseerbaar maken van hun creatieve ontwerpen. In feite is niets te gek en niets is onmogelijk, zolang het technisch haalbaar is. De unieke positie van Bauporte op de wereldmarkt blijkt ook uit het gegeven dat de onderneming in 2003 werd uitgenodigd deel te nemen aan het designprogramma van de universiteit van Harvard. Dit programma is speciaal gericht op het construeren van gebouwen volgens de hoogste normen.’

De fabricage, in de eigen fabriek te Hamburg, gebeurt met de beste materialen en de hoogste graad RVS. De systemen moeten absoluut storingsvrij werken. Garantie kan levenslang en service kan ook op afstand geleverd worden. Elk systeem – dus elke luxe toegang – is uitgerust met de modernste computerapparatuur die zelf fouten opspoort en eventueel bepaalde interventies kan uitvoeren, zodat het totale systeem toch blijft werken totdat een Bauporte specialist is langs geweest.

Soms selecteert de Nominatiecommissie een bedrijf waarvan er in Nederland maar één is. Bauporte is zo’n bedrijf. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://bauporte.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondag om 13:55 uur.


Deel: ' Bauporte Design Entrances winnaar 2016 in Entreedeursystemen-branche '
Lees ook