De Nationale Kunst & Design Bon nu ook als groepskado


BLARICUM, 20120921 -- De Nationale Kunst & Design Bon is sinds deze week ook te gebruiken als Groepskado. Dezelfde bon kan nu ook door meerdere personen online worden opgewaardeerd. Ideaal om bijvoorbeeld met een vriendengroep of met een zakelijke afdeling een persoonlijk en uniek kado te geven.

Een makkelijke manier om een origineel gezamenlijk kado te geven
Directeur Pieter van Os: “Het is heel leuk om met z’n allen een mooie kadobon voor een kunstwerk of designartikel te geven, en veel origineler dan het traditionele envelopje. Ook het organiseren van een gezamenlijk kado is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de nieuwe module op onze website (www.nkdb.nl/groepskado) kunnen mogelijke deelnemers eenvoudig uitgenodigd worden, kan iedereen online een bijdrage storten, en worden zonodig automatisch herinneringen verstuurd. Zo heb je op een makkelijke manier al snel een flink bedrag bij elkaar, en kan een bon voor prachtige kunst of design gegeven worden!”

[Nationale Kunst & Design Bon ook te gebruiken als Groepskado]

Keuze uit duizenden kunstwerken en designartikelen
De Nationale Kunst & Design Bon is een initiatief van het Nederlandse Seesle Art, de online kunstmarkt waar ervaren en startende kunstenaars de kans krijgen om hun werk aan een groot (internationaal) publiek te tonen. De bon is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een origineel en blijvend kado voor een verjaardag, jubileum of zakenrelatie. De ontvanger van de bon kan kiezen uit het werk van duizenden Nederlandse kunstenaars en uit ontelbare designartikelen. Er is al een zeer ruime keuze vanaf 50 euro.


Deel: ' De Nationale Kunst & Design Bon nu ook als groepskado '
Lees ook