Nederlandse domotica-specialist wint twee ‘Oscars’ van de domotica


De Opera domotica wint twee prestigieuze CEDIA awards 2013

Oisterwijk, 20130919 -- Het is nog nooit voorgekomen dat een bedrijf twee CEDIA Awards in de hoogste categorieën won. Laat staan een Nederlands bedrijf. Het Oisterwijkse bedrijf De Opera Domotica is het deze zomer, bij de uitreiking in Londen, gelukt te winnen in de categorieën ‘Best integrated home over EUR 290.000’ en ‘Best home cinema over EUR 120.000’. En is daarmee definitief doorgedrongen tot de internationale top in domoticaland.

“Twee CEDIA Awards winnen. Dat is het beste compliment dat we als ambitieus bedrijf kunnen krijgen, vertelt Jacco Troost, directeur van De Opera Domotica. Een enorme opsteker voor ons hele team.”

 De winnende projecten

De Opera domotica wint twee prestigieuze CEDIA awards 2013De Opera Domotica won de Awards ‘Best integrated home over EUR 290.000’ en ‘Best home cinema over EUR 120.000’ voor het tot in de perfectie bedenken, ontwerpen en uitvoeren van een ongekend omvangrijk domoticaproject in een van de grootste villa’s in Nederland. Het is het meest uitgebreide en meest complexe domoticasysteem, met cinema, dat tot op heden in Europa uitgevoerd is. “Echt, maar dan ook echt alles wat je maar kunt wensen en bedenken, is in deze villa beschikbaar”, aldus de jury van CEDIA.

 CEDIA Awards

De Custom Electronic Design & Installation Association (CEDIA) is een internationale vakorganisatie van domoticaspecialisten uit de hele wereld (behalve Amerika). Ieder jaar reikt CEDIA Awards uit aan bedrijven die de meest prestigieuze projecten gerealiseerd hebben op het gebied van domotica. Uit 161 inzendingen werden, door een panel van experts, de kandidaten voor de Awards in 2013 geselecteerd.

De Opera Domotica

Modern en intelligent wonen. Huisautomatisering. Ofwel domotica. Dat is de wereld van De Opera Domotica. De kracht van het bedrijf is het totaalconcept. De Opera Domotica ontwerpt de elektrotechnische installatie, de beveiliging, het datanetwerk (bedraad en draadloos) en de telefonie. Innovatie staat altijd voorop bij De Opera Domotica, waardoor klanten altijd verzekerd zijn van het beste: van een iPad lichtbesturing tot integrale ‘State of the Art’ domotica-oplossingen.

De Opera Domotica BV, Bedrijfsweg 21 Oisterwijk
W: www.deoperadomotica.nl Noot voor redacties:

Deel: ' Nederlandse domotica-specialist wint twee ‘Oscars’ van de domotica '
Lees ook