Tuin en Jacuzzi Expo in Hoek van Holland


8, 9 en 10 April

Hoek van Holland, 20110404 -- Voor de eerste keer wordt in Hoek van Holland de tuin en Jacuzzi Expo georganiseerd, de toegang voor deze expo is gratis. Om gratis toegang te krijgen moeten belangstellenden zich wel in te schrijven dit kan bij de ingang of via de site www.tuinenjacuzziexpo.nl

De expo zal worden gehouden op 8-9 en 10 april op de Dirk v.d. Burgweg 54 in Hoek van Holland.

Deelnemers zijn o.a., van der Valk tuinmaterialen, van der Marel houthandel, Redsun garden products, Home & Garden resort, Holcim garden collection, Xardin organische meststoffen en gewasbescherming, Arthur Gruijters serres/veranda`s/tuinkassen en nog veel meer.

Tijdens de beurs zal er een tuinspecialist en tuinarchitect van Green care tuinaanleg aanwezig zijn om adviezen te geven over de tuin of uw tuinontwerp.Op zaterdag zal een bemestingsexpert van Xardin aanwezig zijn voor al uw vragen over bemesting en gewasbescherming, kijk voor alle andere acties/demonstraties e.d. op de expo site.

Voor de kinderen is er een trampoline en een springkussen aanwezig en ook aan de innerlijke mens zal er gedacht worden in de vorm van een hapje en een drankje.

Vele deelnemers zullen tijdens de beurs hun producten met aantrekkelijke beurskortingen aanbieden, een paar voorbeelden:
Home & Garden resort geeft tijdens de beurs bij aanschaf van een jacuzzi 2 badjassen, de installatie en 1 doos aquafinesse gratis en bij het gelijktijdig afsluiten van een onderhoudscontract van 2 jaar het eerste half jaar gratis. Dit voordeel kan tijdens de beursdagen oplopen tot € 895,--.

Green Care tuinaanleg zal tijdens de beurs diverse acties hebben op bestratingmaterialen en beplanting.

Redenen genoeg om op 1 van de expo dagen naar Hoek van Holland te gaan, meer informatie kunt u vinden op www.tuinenjacuzziexpo.nl


Deel: ' Tuin en Jacuzzi Expo in Hoek van Holland '
Lees ook